FEST introduceert eigen interieurparfum

Warme, energieke geur met tonen van bergamot en tonkabonen

Een geur is vaak het eerste wat opvalt wanneer je een ruimte binnenloopt. Het maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Het Nederlandse interieurmerk FEST ontwikkelt daarom een eigen interieurparfum. Het resultaat? Een frisse, tikkie peperige geur van bergamot gemixt met de zoete en warme tonen van tonkabonen: denk aan vanille, kaneel en amandel. De FEST-interieurparfum is te ervaren in de brand stores en verkrijgbaar in geurstokjes, een geurkaars en een interieurspray.

FEST geurkaars – 170 cc, € 39,- De geurkaars verspreidt een subtiele, frisse en energieke geur door de ruimte, tot wel 30 uur lang.

FEST geurstokjes – 125 ml, € 49,- De geurstokjes zorgen voor een warme sfeer in huis en bieden tot twee maanden lang een continue subtiele verspreiding van de warme en energieke FEST Scent.

FEST interieurspray – 100 ml, € 39,- De interieurspray geeft een direct verkwikkend effect in de ruimte en versterkt de geurbeleving van de FEST geurstokjes en geurkaars.

De nieuwe FEST Scent is verkrijgbaar via www.festamsterdam.com en in de brand stores: FEST Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Gent.

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée vanuit een persoonlijke behoefte aan origineel en betaalbaar design. Femke: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dat niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” Inmiddels heeft FEST een online store en zes eigen winkels, in Amsterdam (2), Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Gent. Daarnaast is FEST verkrijgbaar bij ruim honderd retailers in meer dan 20 landen en ook restaurants, hotels en kantoren hebben FEST omarmd. Zo staan er barkrukken en dining chairs bij het Grand Théâtre de Genève en heeft het hoofdkantoor van modemerk Karl Lagerfeld in Amsterdam eveneens heel wat FEST in huis. De FEST-collectie bestaat uit meubels en accessoires die worden ontworpen door het eigen designteam, aangevuld door gastontwerpers uit binnen- en buitenland. De meubelcollectie wordt volledig in Europa geproduceerd, en een groot deel zelfs in Nederland. Festamsterdam.com