Fine Food fanatics organiseert op 25 november de Belgische première “Ants on a Shrimp”

Documentaire over topchef René Redzepi en het team van het legendarische restaurant Noma. Toen Glen Ramaekers van het Brusselse restaurant Humphrey de website hellhole.brussels ontdekte, contacteerde hij initiatiefnemer Dries Tack. Uit hun gemeenschappelijke passie voor gastronomie en liefde voor Brussel ontsproot een eerste initiatief om gastronomen Brussel opnieuw en anders te leren kennen. Onder de naam Fine Food Fanatics organiseren beide heren op 28 november hun eerste triptiek.

De avond start met de Belgische première in Cinema Nova van “Ants on a Shrimp”, een unieke en spannende food-documentaire over de lotgevallen van het NOMA-team in Japan, waar ze het grootste culinaire experiment uit hun leven aangaan. René Redzepi, de chef van het legendarische Kopenhaagse restaurant NOMA, werd door Time Magazine uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke mensen ter wereld.

Praktisch: Cinema Nova, Arenbergstraat 3, 1000 Brussel – 28 november 2016 – Prijs: 55 EUR per persoon (incl. bioscoopticket voor de première, drie signature dishes, drie aangepaste dranken en toegang tot de afterparty. – Slechts 200 tickets beschikbaar (first come, first serve-principe). – Boeken kan via de Facebookpagina van Fine Food Fanatics

Na de première volgt een korte stadswandeling richting Humphrey, het restaurant van Yannick Van Aeken, de voormalige sous-chef van NOMA, en Glen Ramaekers. Gasten kunnen er genieten van drie signature dishes met aangepaste dranken. De avond wordt afgesloten met een zinderende afterparty bij de buren van PIAS Recordings.

www.humphrey-restaurant.com