Fruit Logistica 2022

Terug naar de face-to-face business

 

De toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel vindt plaats van 9 tot 11 februari 2022 in Berlijn. Inschrijven voor exposanten is vanaf nu mogelijk en loopt tot 31 juli 2021.

De FRUIT LOGISTICA, ‘s werelds belangrijkste ontmoetingspunt voor inkopers van verse groenten en fruit, vindt plaats als een on-site evenement van 9 tot 11 februari 2022 onder het motto “Meet onsite again”.

„We vroegen onze exposanten: De overgrote meerderheid wil een FRUIT LOGISTICA 2022 als een persoonlijk evenement hier in Berlijn en we zullen ons best doen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.“ aldus Madlen Miserius, Senior Product Manager van de FRUIT LOGISTICA. „De wereld is goed op weg om uit de pandemie te komen. De wereldwijde vaccinatie-inspanningen winnen enorm aan kracht en harde lockdowns hebben eindelijk effect. Het dalende aantal besmettingen geeft ons vertrouwen dat we in februari de wereld kunnen uitnodigen naar Berlijn te komen.“

Vaccinatiebewijzen of up-to-date testen maken het mogelijk om weer te reizen, te overnachten in hotels, restaurants te bezoeken en deel te nemen aan beurzen. Hygiëneconcepten op basis van de evenementen bieden ook extra zekerheid. Op deze manier zijn face-to-face ontmoetingen met nieuwe en oude zakenpartners weer mogelijk.

Op geen enkel ander branche-evenement ter wereld kunnen de spelers in de versfruitindustrie zoveel verschillende opties op één plek ervaren en vergelijken. Dit is een duidelijk uniek verkoopargument voor Bianca Bonifacio, Internationalization & Exhibitions Manager bij CSO Italië: „We kijken uit naar de heropstart van de beursbusiness. We nemen deel aan veel beurzen, maar FRUIT LOGISTICA is de grootste en belangrijkste voor ons.”

Exposanten op FRUIT LOGISTICA 2022 kunnen zich online inschrijven tot 31 juli 2021. Inschrijfformulieren zijn hier beschikbaar. U krijgt ondersteuning van het FRUIT LOGISTICA-team in Berlijn of een van de buitenlandse vertegenwoordigers van Messe Berlin in 150 landen over de hele wereld. www.fruitlogistica.com