Fruit Logistica met nieuw digitaal industriepaltform

Exposanten en vakbezoekers kunnen vanaf nu met FRUIT LOGISTICA Online hun bezoek aan de toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel, die van 5 tot 7 april 2022 in Berlijn wordt gehouden, voorbereiden.

Met FRUIT LOGISTICA Online lanceert FRUIT LOGISTICA acht weken voor de start van het evenement een nieuw digitaal industrieplatform, dat exposanten en vakbezoekers helpt om hun beursdeelname efficiënt voor te bereiden en op te volgen en om het hele jaar door met elkaar in contact te blijven. FRUIT LOGISTICA zal als een on-site evenement in Berlijn worden gehouden van 5 tot 7 april 2022. FRUIT LOGISTICA Online vervangt de vroegere Virtual Market Place en biedt naast het klassieke exposanten- en productoverzicht en de individuele favorietenlijsten een hele reeks nieuwe functies. De nadruk ligt op networking en uitwisseling binnen de wereldwijde industrie-community.

Kai Mangelberger, projectleider van FRUIT LOGISTICA, is overtuigd: “De FRUIT LOGISTICA in Berlijn brengt de belangrijkste keyplayers in de wereldwijde groenten- en fruithandel samen. Ons nieuwe industrieplatform FRUIT LOGISTICA Online ondersteunt het netwerken en de directe uitwisseling tussen bedrijven, besluitvormers en klanten. Tegelijkertijd verschaft het informatie over nieuwe producten en innovatieve oplossingen in de industrie van vers fruit”.

FRUIT LOGISTICA Online stelt gebruikers in staat om gedetailleerde persoonlijke profielen aan te maken, een eigen lijst met contactpersonen bij te houden om een persoonlijk netwerk op te bouwen, afspraken te plannen en via verschillende kanalen met andere gebruikers te communiceren. Als digitaal verlengstuk van de FRUIT LOGISTICA fungeert zij het hele jaar door als centraal online platform voor de vers fruit-industrie.

Wie zich voor FRUIT LOGISTICA Online registreert, kan een overzicht krijgen van de verschillende evenementen in het voorprogramma, de livestreams van de evenementen bekijken en na afloop van FRUIT LOGISTICA toegang krijgen tot de video’s on demand.

De FRUIT LOGISTICA Online-app zal tijdig voor het begin van de beurs in Berlijn te downloaden zijn, zodat beursdeelnemers ook ter plaatse hun weg in de hallen kunnen vinden.