Wyndham betreedt Polen met luxueus hotel in hart van historisch Wroclaw

Wyndham Hotels & Resorts, ‘s werelds grootste hotelfranchiseonderneming met ongeveer 9.000 hotels in bijna 95 landen, breidt zijn wereldwijde aanwezigheid verder uit met zijn intrede in Polen met het 205 kamers tellende upscale Wyndham Wroclaw Old Town. Het hotel wordt beheerd door Mogotel Hotel Group, een toonaangevende hotelexploitant in de Baltische staten. De opening wordt verwacht begin volgende maand, het hotel ligt in het hart van het centrum van Wroclaw.

Wroclaw is een van de grootste steden in West-Polen en de thuisbasis van vele gerenommeerde universiteiten en onderzoekscentra. Het combineert een rijke geschiedenis en charmante architectuur met een levendige culturele scene in de vorm van musea, theaters, kunstgaleries en workshops. Het hotel is perfect gelegen voor het verkennen van de centrale, pittoreske oude stad met vele attracties en bezienswaardigheden, en zal beschikken over stijlvolle kamers, een groot atrium en een wellness-ruimte op de bovenste verdieping, met een ultramoderne fitnessruimte, sauna en stoombad.

Het hotel biedt een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden, waaronder een gastronomisch restaurant, een gezellige lounge en bar om te ontspannen en te socializen. Zakenreizigers hebben toegang tot de 11 vergaderzalen van het hotel, met een totale capaciteit van meer dan 400 gasten. Bovendien is het hotel gunstig gelegen op slechts 10 mijl van de internationale luchthaven Copernicus van Wroclaw.

Wyndham Wroclaw Old Town is de nieuwste aanwinst in de groeiende portfolio van Wyndham Hotels & Resorts in Europa, met meer dan 350 operationele hotels in 30 landen en een ontwikkelingspijplijn van meer dan 90 hotels.

Christian Michel, Vice President Development Europe:  “We zijn verheugd om ons eerste hotel in Polen te lanceren met ons upscale Wyndham-merk in samenwerking met Mogotel. Polen is een land met een sterk ontwikkelingspotentieel en een overvloed aan bestemmingen die verschillende soorten reizigers aantrekken. Met gunstige economische omstandigheden en grote binnenlandse vraag, brengt Polen spannende mogelijkheden en past het perfect in onze Europese groeistrategie”.

Ivans Dokicans, Mogotel Hotel Group,  “Wroclaw is een prachtige en historische stad,Wyndham Wroclaw Old Town is onze tweede accommodatie in samenwerking met Wyndham Hotels & Resorts na de opening van Wyndham Garden Munich Messe in Duitsland. ”