Gaylord hotels : triomfantelijke terugkeer van ICE!

De iconische kerstervaring van het merk maakt zijn langverwachte terugkeer naast nieuwe originele shows en geliefde seizoensprogrammering dit feestseizoen

IICE! keert terug naar Gaylord Hotels voor het seizoen 2022 en toont een winterwonderland van ontzagwekkende ijssculpturen en dia’s die volledig van ijs zijn gemaakt.

Gaylord Hotels, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone hotelmerken, is verheugd om de langverwachte terugkeer aan te kondigen van ICE!, de legendarische kersttentervaring van het merk, die kerstmis het komende feestseizoen opnieuw zal verankeren in alle vijf Gaylord Hotels. Na een onderbreking van twee jaar zal ICE! opnieuw zijn gigantische vakantiethema, meeslepende ijsshows tot leven brengen in Gaylord Opryland in Tennessee, Gaylord Texan in Texas, Gaylord Palms in Florida, Gaylord Rockies in Colorado en Gaylord National in Maryland. De geliefde kerstviering van Gaylord Hotels, wordt vergezeld door een opwindende en originele live-entertainmentervaring, CIRQUE: Spirit of Christmas.

ICE! Terugkeer naar Gaylord Hotels

Een oude traditie die meer dan twee decennia geleden voor het eerst werd gepresenteerd, gaylord hotels ‘kenmerkende, meer dan levensgrote ijsinstallaties zullen deze feestdagen vorm krijgen in elk resort. Deze unieke vakantievitrine zal worden gemaakt van meer dan 33.500 enorme blokken ijs met een gewicht van meer dan 10 miljoen pond – of 5.000 ton – in de vijf resorts. Elke ICE!-attractie wordt op een kille 9 graden gehouden en brengt geliefde scènes en personages uit klassieke kerstfilms tot leven met prachtige sculpturen en glijbanen. IJsgravures variëren in grootte van details zo klein als een munt tot stijgende scènes van meer dan 30 voet lang. Gedurende zes weken zullen 40 gespecialiseerde ijskunstenaars het prachtige spektakel creëren.

ICE! Met Rudolph het rendier met de rode neus in Gaylord Opryland – Gasten zullen genieten van favoriete scènes van Rudolph het rendier met de rode neus, tot leven gebracht in dit kleurrijke winterwonderland.

ICE! Met The Polar Express™ in Gaylord Texan – Gezinnen worden uitgenodigd om een reis van verbeelding te maken door dit hartverwarmende verhaal terwijl een jong kind begint aan een magisch avontuur naar de Noordpool terwijl ze leren over vriendschap, moed en de ware geest van Kerstmis.

ICE! Met “How The Grinch Stole Christmas! ™ ” bij Gaylord Palms – Met de Presentatie van de Dr. Seuss-klassieker uit 1957, How The Grinch Stole Christmas, worden gezinnen uitgenodigd om iconische scènes te ervaren, zoals de Grinch die op de loer ligt door de schoorstenen van de Who-ville-huizen, het hart van de Grinch groeit drie maten nadat ze zich realiseren dat Kerstmis een beetje meer betekent en gaat zitten op het who’s’s-feest waar de Grinch het gebraden beest snijdt.

ICE! Met “A Charlie Brown Christmas” in Gaylord Rockies – Gasten zullen samen met de beminnelijke Charlie Brown volgen terwijl hij de betekenis van Kerstmis herontdekt terwijl het gekoesterde verhaal zich ontvouwt.

ICE! Met A Christmas Story™ bij Gaylord National – Fans van deze humoristische vakantieklassieker zullen zich verheugen in het ervaren van hun favoriete personages en scènes in deze magische ijsvitrine.

Elk thema wordt op een levendige, kleurrijke manier tot leven gebracht met de hulp van een deskundige chemicus die een gepatenteerde formule van speciale kleuren bereidt die worden gebruikt in de ijssculpturen, die ze het hele seizoen lang helder en feestelijk houden. Bij Gaylord Hotels zullen veel van dezelfde ambachtslieden die de ongelooflijke ijsdisplays op het wereldberoemde Harbin Ice Festival maken, blokken ijs van 300 pond snijden in de meer dan levensgrote, grillige scènes.

Originele productie: CIRQUE: Spirit of Christmas

Een hoogtepunt in het feestseizoen van 2022, Gaylord Hotels presenteert een originele productie van CIRQUE: Spirit of Christmas in Gaylord Rockies, Gaylord Palms en Gaylord National. Deze unieke liveshow in Cirque-stijl biedt oogverblindende acrobatiek, flexibiliteit en hoogvliegende stunts. Het Broadway-achtige spektakel vertelt het verhaal van Noel, een kind dat onthutst en ontredderd is door de drukte van de feestdagen. In een poging haar verloren liefde van het seizoen te heroveren, wordt het kind bezocht door geesten die de ware betekenis van het seizoen terugbrengen in energieke, dromerige hoofdstukken.

Kerstmis bij Gaylord Hotels wordt gepresenteerd op de volgende data: Gaylord Opryland: 11 november 2022 – 1 januari 2023 – Gaylord Texaans: 11 november 2022 – 1 januari 2023 – Gaylord Palms: 18 november 2022 – 1 januari 2023 – Gaylord Rockies: 18 november 2022 – 1 januari 2023 – Gaylord National: 25 november – 31 december 2022

Voor een volledige line-up van Kerstmis bij Gaylord Hotels programmering op elk resort als het feestseizoen nadert, bezoek www.ChristmasatGaylordHotels.com.

.