Grootste Holiday Inn Expres in Europa opent in Dusseldorf

IHG Hotels & Resorts kondigt met trots de verdere groei aan van één van haar geliefde wereldwijde merken – Holiday Inn Express – met de opening van een gloednieuw hotel, Holiday Inn Express Düsseldorf – Hauptbahnhof, het grootste Holiday Inn Express in Europa. Deze nieuwe opening markeert een verdere uitbreiding van het Holiday Inn Express merk in Europa, waar het synoniem wordt voor een consistent, betrouwbaar en gastvrij verblijf voor zakenreizigers en vakantiegangers over het hele continent.

Het Holiday Inn Express Düsseldorf – Hauptbahnhof werd geopend in samenwerking met PRIMESTAR en biedt 455 gastenkamers, meteen het grootste Holiday Inn Express hotel in Europa tot nu toe. Het hotel is ontworpen met moderne stadsreizigers in gedachten, op een geweldige locatie op slechts 1 km van het centraal station van de stad en in de buurt van de charmante oude binnenstad, het winkelgebied Königsallee, de Rijnpromenade, de Messe Fairgrounds en het Museum Kunstpalast. De wijk Little Tokyo en de beroemde Medienhafen liggen ook op korte afstand van het hotel. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en ligt op korte afstand van de derde grootste luchthaven van Duitsland, Düsseldorf International.

De nieuwe opening toont het eigentijdse Next Generation-ontwerp van Holiday Inn Express en biedt gasten goed uitgeruste kamers met verduisteringsgordijnen en een Pillow Menu, plus gratis wi-fi en een gratis ‘Express Start’-ontbijt als standaard. Het hotel biedt een overvloed aan flexibele werkruimten, met moderne technologie om zakenreizigers en gasten die op afstand werken te helpen. Het hotel biedt ook twee volledig uitgeruste vergaderzalen voor maximaal 18 personen en een self-service businesscentrum.

De afgelopen maanden onthulde IHG Hotels & Resorts verschillende nieuwe Holiday Inn Express contracten en openingen in heel Europa, waardoor de aanwezigheid van het merk in de regio wordt versterkt. Deze omvatten: Verenigd Koninkrijk : Holiday Inn Express Edinburgh City West, Duitsland: Holiday Inn Express Fulda, Frankrijk: Holiday Inn Express Nice – Grand Arenas en Oostenrijk: Holiday Inn Express Lustenau

Holiday Inn Express werd in 1991 opgericht om de conventies in de reisindustrie uit te dagen met een geloof in de kracht van eenvoudig, slim reizen. Het merk richt zich tot slimme, snuggere reizigers die altijd onderweg zijn en twee stappen vooruit willen zetten. Het merk heeft 283 open hotels (meer dan 36.000 gastenkamers) over heel Europa met nog eens 60 hotels in de ontwikkelingspijplijn. Wereldwijd heeft Holiday Inn Express 3.022 open hotels, met een totaal van meer dan 317.000 gastenkamers en 655 hotels in de pijplijn.