Glutenvrije koekjes uit het gloednieuwe Dandoy Lab

Maison Dandoy gaat glutenvrij. Omdat er geen reden meer is om allergische of intolerante mensen nog langer iets te onthouden, is er een nieuw duo van koekjes in het Maison Dandoy assortiment opgenomen. Zodat iedereen er gulzig van kan smullen… en zonder de tel bij te houden.

Er zijn verschillende smaken, van een karamelkoekje met boekweitmeel tot een chocoladekoekje met kastanjemeel. Deze koekjes werden gecreëerd in het Dandoy Lab, de nieuwe experimentele ruimte waar Maison Dandoy de huidige sociale, milieu- en gezondheidsuitdagingen wil aangaan.

Aangezien een ‘Maison’ van tradities enkel kan groeien door ze in vraag durven te stellen, zal Maison Dandoy proberen het beter te doen, te falen, iets minder te falen en uiteindelijk te slagen. Op de agenda: hoe kunnen we de afvalberg verkleinen? Hoe kunnen we landbouw bevorderen die de bodem en de biodiversiteit respecteert? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht zijn gezondheidstoestand, een koekje kan eten? Laten we op het Dandoy Lab rekenen om deze vragen te beantwoorden. Want als de koekjes van Maison Dandoy de tand des tijds hebben doorstaan, is dat enkel en alleen omdat ze er altijd in geslaagd zijn om ze knapperig up-to-date te houden.

www.maisondandoy.co