Hampton by Hilton Riga airport

Hilton Apex Alliance Hospitality Management hebben Hampton by Hilton Riga Airport geopend. Het pand met 189 kamers ligt op ongeveer als vijf minuten rijden van de luchthaven van Riga, wat betekent dat het voor transitpassagiers en late-night gasten het handigste hotel zal zijn om te verblijven, aangezien het binnen een paar minuten te voet te bereiken is, zonder uit te hoeven zoeken wat de mogelijkheden van het lokale openbaar vervoer zijn. Er is ook een pendeldienst van en naar de luchthaven beschikbaar voor de gasten. Het hotel is ook gunstig gelegen op slechts 20 minuten van het historische Riga Old Town – een UNESCO World Heritage Site – waar een aantal van de belangrijkste winkels, restaurants en musea te vinden zijn. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten afstand van het winkelcomplex Riga Plaza, en op 20 minuten van de Oostzeestranden van Jurmala.

Naast de lichte en comfortabele kamers beschikt het hotel ook over een lounge met een beperkt menu voor de hele dag, een 24-uurs bar en een fitnesscentrum, evenals een businesscentrum, wat betekent dat de vakantiegasten een grote verscheidenheid aan ontspanningsmogelijkheden hebben, terwijl de gasten die voor zaken zijn gekomen een plek hebben om te werken in een stressvrije omgeving. Er is ook een parkeerzone met plaatsen voor 90 auto’s, waaronder 6 oplaadplaatsen voor elektrische auto’s die gebruik maken van de toekomstbestendige EV-oplaadoplossing.

Gasten die in het Hampton by Hilton Riga Airport verblijven, kunnen genieten van een gratis warm ontbijt, dat altijd bij de prijs van het verblijf is inbegrepen, en van gratis WiFi. Het ontwerp van het hotel is vergelijkbaar met andere hotels van hetzelfde merk, daarom kunnen de gasten die al eerder in een Hampton by Hilton hotel hebben verbleven tot rust komen in een vertrouwde omgeving, waardoor de stress van het reizen tot een absoluut minimum wordt beperkt, terwijl gasten die voor het eerst komen volledig kunnen genieten van de ontspannen sfeer en kunnen ontdekken wat Hampton by Hilton te bieden heeft.