Hilton Tulum Riviera Maya: all-inclusive resort

Hilton zet een nieuwe standaard voor de all-inclusive ervaring met de uitbreiding van het aanbod in Mexico. Hilton kondigde de opening aan van het Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive Resort, het allereerste all-inclusive aanbod van het bedrijf in Tulum. Gelegen achter de mangroves en met uitzicht op de witte zandstranden en Caribische kustlijn van de Riviera Maya, is het strandresort een bestemming op zich, en biedt het een nieuw soort toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar geweldige service en uitgebreide voorzieningen naast een verrijkende cultuur en blijvende ervaringen. Het resort biedt kamers en suites in drie verdiepingen tellende villa-stijl gebouwen, een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder vijf karakteristieke restaurants, een ruime keuze aan entertainment, activiteiten en zwembaden en een speciale, afgelegen Family Zone met een waterpark speeltuin. Met 735 kamers, is Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive Resort, Hilton’s grootste resort in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika en voegt zich bij de campus van de onlangs debuteerde Conrad Tulum Riviera Maya, met bijna 30 extra Hilton-branded eigenschappen te openen in Mexico in de komende jaren.

De eetervaring biedt 13 concept-gedreven restaurants en een upscale drankprogramma. De culinaire opties omvatten vijf kenmerkende restaurants, bars en lounges, een koffieshop en delicatessenzaak evenals talrijke informele aanbiedingen aan de rand van het zwembad. Gasten kunnen genieten van talloze rijke ervaringen, waaronder: Mexicaanse keuken bij Maxal, geïnspireerd op huisgemaakte tradities zoals Castacan taco’s met garnalen aguachile, bereid met een endemisch varkensvlees van het schiereiland en garnalen uit Campeche. La Luce Restaurant, een gezellige trattoria biedt op bestelling bereide pasta in een warme, vriendelijke en uitnodigende sfeer. Auma, waar gegrilde stukken vlees en groenten direct van de open-brand-grill worden geserveerd. Noriku, eigentijdse Aziatische gerechten zoals octopus uit het Maya-gebied bereid op de grill met biologische bok choy gekweekt gekruid met rayu saus, ponzu saus en eureka citroen. Azulinda, een koffiehuis in delicatessenstijl in een ongedwongen sfeer om een snelle hap te nemen. Cocomar Ceviche, de meest verse vis gepekeld in citrus sappen en Mexicaanse kruiden.

Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive Resort biedt ook Tulum’s enige en grootste speciaal gebouwde evenementencentrum met 55.000 sq ft aan prachtig ontworpen binnen- en buitenruimte voor evenementen. Het congrescentrum wordt gedeeld met Conrad Tulum Riviera Maya, waardoor evenementen in twee resorts kunnen plaatsvinden. Het moderne en strakke decor van het congrescentrum heeft grote ramen voor zonovergoten ruimtes en een adembenemend uitzicht. Het buitenterras van 9.000q ft is perfect voor diners of evenementen in de buitenlucht, en de extra ruimten omvatten een grote balzaal, een junior balzaal en drie vergaderruimten die plaats bieden aan maximaal 1800 personen. Naast ervaren evenementenplanners wordt ook gezorgd voor vervoer tussen het evenementencentrum en het resort.