Hotel Almaha – Marrakech

Almaha Marrakech, in het hart van de Rode Stad, is een hotel met een uniek design dat werd ontworpen door de Belgische ontwerper Charles Kaisin. Geïnspireerd door Baudelaire’s “Uitnodiging tot de reis”, staat deze boetiekriad voor luxe, rust en genot.

Almaha Marrakech, dat in februari 2016 openging in het hart van de Medina, in de historische wijk van de Kashba Imperial, biedt 12 kamers en suites met elk een eigen karakter.

Het is in de eerste plaats de poëzie van Baudelaire die aan de basis ligt van de inrichting van de luxueuze Riad. Charles Kaisin wenste namelijk de uitnodiging tot een openheid van geest en de ontdekking van andere culturen die zo sterk aanwezig is in het 19de-eeuwse gedicht, naar voren brengen.

Het binnentreden van de Riad is een ware onderdompeling in de Marokkaanse kunst waarbij de ambachtsman naar voren wordt geduwd als een volwaardige kunstenaar die elke kamer omtovert tot een unieke en warme ruimte.

De magie van Marrakech beleven, dat is zich tegelijk laten doordrenken door het zinderende ritme van de Medina en genieten van de serene stilte in Almaha Marrakech dat zijn gasten de rust biedt zoals het een traditioneel huis van de Rode Stad betaamt.

De Riad beschikt over een 200m2 grote Spa waar de gasten kunnen genieten van vijf hammamrituelen en maar liefst tien soorten massages. Voor wie op zoek is naar memorabele beelden biedt het terras van de Riad een adembenemend uitzicht.

Naast deze unieke sfeer van ontspanning en spirituele rust, kunnen de gasten van Almaha Marrakech genieten van een bijzondere service op maat naargelang de activiteiten die ze willen beoefenen. Zo biedt de Riad een reeks golfarrangementen in samenwerking met de mooiste domeinen van de stad.

Marrakech is een stad die bol staat van activiteiten en originele bezoeken. Op slechts enkele uren vliegen, vormt de Rode Stad, met haar klimaat en warme ontvangst, een ideale bestemming. Almaha Marrakech nodigt zijn gasten uit om in deze unieke sfeer te reizen en op ontdekking te gaan van deze bijzondere en serene plek vanaf 310€/nacht. In deze prijs zijn een Marokkaans ontbijt, verse muntthee en het vervoer van en naar de luchthaven inbegrepen