Hyatt en EuroAtlantic: plannen voor Hyatt Place Dusseldorf

Hyatt heeft aangekondigd dat een Hyatt-filiaal een franchiseovereenkomst heeft gesloten met EuroAtlantic Group voor Hyatt Place Düsseldorf Mercedesstrasse at Tadao Ando Campus & Tower. Het hotel wordt het tweede Hyatt Place hotel in Duitsland, naast Hyatt Place Frankfurt Airport. Samen met het Hyatt House Frankfurt Eschborn zetten de geselecteerde servicemerken van Hyatt hun sterke groeitraject in Duitsland en Europa voort en breiden ze uit in markten die voor gasten en World of Hyatt-leden het belangrijkst zijn.

Het hotel met 300 kamers opent zijn deuren in 2024 en kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de toegankelijke sfeer en de extra gemakken die gasten helpen meer te doen. Het hotel zal strategisch gelegen zijn aan de rand van het centrum van Düsseldorf en maakt deel uit van de bredere zakelijke ontwikkeling van Tadao Ando Campus & Tower.

De Tadao Ando Campus & Tower moet een stedelijk herkenningspunt worden voor Düsseldorf en zal ontstaan als een symbiose van high-tech en natuur. Naast het hotel worden ook de Dusseldorf Arts Club, het EuroAtlantisch Museum voor Digitale Kunst en de Cyber Tech Campus verwacht. Tadao Ando Campus & Tower wordt de eerste CO2-neutrale smart office campus, die wordt beheerd door AI-aangedreven gebouwbeheersystemen, en zal een creatieve omgeving bieden voor moderne werkconcepten, inclusief daktuinen, een park en een openbare kunsttentoonstelling.

Hyatt Place Düsseldorf Mercedesstrasse zal naast een prachtige glazen toren met een spectaculair glazen prisma, een grootschalige AI-gestuurde kantoorcampus zijn, compleet met co-workingruimten waar gasten gebruik van kunnen maken. De internationale luchthaven van de stad, het beursterrein en het wereldberoemde conferentiecentrum van Düsseldorf, ‘Messe Düsseldorf’, liggen op 10 minuten rijden.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren de Hyatt Place hotels stijl, innovatie en 24/7 gemakken voor de hedendaagse multitasking reiziger. Hyatt Place is gebaseerd op uitgebreide consumenteninzichten voor gasten op zoek naar stijlvolle, comfortabele en naadloze ervaringen die aansluiten bij hun levensstijl. Ongedwongen gastvrijheid en doelgerichte service in een slim ontworpen, technologische en eigentijdse omgeving.

Het hotel zal naar verwachting deel uitmaken van een opmerkelijk portfolio van Hyatt-hotels in Duitsland, waaronder Hyatt Place Frankfurt Airport; The Wellem Düsseldorf, onderdeel van The Unbound Collection by Hyatt; Hyatt Regency Düsseldorf; Grand Hyatt Berlin; Hyatt Regency Cologne; Hyatt Regency Mainz; Park Hyatt Hamburg; Andaz Munich Schwabinger Tor; en Hyatt House Frankfurt Eschborn.