Hyatt kondigt plannen aan voor eerste Andaz hotel in Qatar

Andaz Doha zal een belangrijke mijlpaal markeren in de voortdurende groei van Hyatt’s luxe lifestyle-aanbod in het Midden-Oosten. Hyatt Hotels Corporation  kondigt  aan dat een Hyatt-filiaal een managementovereenkomst heeft gesloten met Al Mirqab Tourist Company LLC om het Andaz-merk in Qatar te laten debuteren. De opening van het 318 kamers tellende Andaz Doha wordt verwacht in de herfst van 2022, op het moment dat voetbalfans over de hele wereld hun ogen op Qatar zullen richten. Het hotel wordt het vierde Hyatt-hotel in het land.

Het Andaz-merk van luxe lifestylehotels biedt uitgesproken lokale ervaringen die de zintuigen prikkelen. Andaz betekent “persoonlijke stijl” in het Hindi, en Andaz hotels vieren de individualiteit van elke gast en spreekt tot de uniciteit van elke locale. Elk Andaz hotel onderscheidt zich als een verheven weerspiegeling van de cultuur die het omringt – het beste van lokaal design en keuken – terwijl het een doordachte, onopgeschreven service biedt. Andaz hotels stellen gasten in staat om verder te gaan dan het vertrouwde en hun nieuwsgierigheid te bevredigen over de wereld en lokale culturen door middel van meeslepende ervaringen die de ware essentie van de omringende bestemming vastleggen.

Het hotel met 318 kamers en een prachtig uitzicht op zee komt te liggen in de prestigieuze wijk West Bay van Doha, te midden van ambassades, consulaten en belangrijke overheidsinstellingen. Het hotel ligt in de nabijheid van een kosmopolitische mix van restaurants, woningen en winkels en richt zich op reizigers die op zoek zijn naar het beste van de lokale cultuur. Het hotel beschikt over vier verschillende eet- en drinkgelegenheden die een breed scala van lokale smaken tot internationale gerechten aanbieden en een levendige sociale scène creëren. Alle eetgelegenheden zullen een modern design hebben en een innovatieve benadering van drinken en dineren.

Andaz Doha wordt het derde Andaz branded hotel in het Midden-Oosten, voortbouwend op het succes van de VAE-eigendommen, Andaz Capital Gate, Abu Dhabi en Andaz Dubai The Palm. Het hotel wordt toegevoegd aan de bestaande portefeuille van Hyatt in Qatar; Hyatt Regency Oryx Doha, Park Hyatt Doha en Grand Hyatt Doha Hotels and Villas worden toegevoegd en versterken het streven van Hyatt om te groeien met intentie met lokale hoteleigenaren die Hyatt’s ambitie voor doordachte groei delen.