Hyatt Place Kyoto viert officiële opening

Hyatt Place Kyoto, het eerste select service hotel van het Hyatt-merk in Kyoto, de oude hoofdstad van Japan, is officieel geopend, waarmee de voetafdruk van het Hyatt Place-merk wereldwijd wordt uitgebreid in markten die het belangrijkst zijn voor gasten en World of Hyatt-leden. Het nieuwe hotel kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de ongedwongen sfeer en praktische voorzieningen, zoals gratis WiFi en een 24-uurs aanbod van eten en drinken.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren de Hyatt Place-hotels stijl, innovatie en 24/7 gemakken tot een eenvoudig te navigeren ervaring voor de multitaskende reiziger van vandaag. Hyatt Place Kyoto ligt in het centrum van Kyoto op de zuidwestelijke hoek van het keizerlijk paleis van Kyoto en dicht bij het Nijo-jo kasteel, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het hotel is direct verbonden met het Marutamachi station van de Karasuma metrolijn en ligt op ongeveer 10 minuten van het Kyoto station met de metro of de auto. Hyatt Place Kyoto biedt zakenreizigers ook gemakkelijk met de metro toegang tot het Kyoto International Conference Center, een belangrijke conferentiefaciliteit voor internationale vergaderingen en waar in 1997 het Kyoto-protocol werd ondertekend.

Hyatt Place Kyoto biedt:

239 ruime gastenkamers waaronder drie suites, met aparte ruimtes om te slapen, te werken en te spelen, evenals een Cozy Corner sofa-sleeper – The Kitchen met warm ontbijt, vers fruit, havermout, Griekse yoghurt, en meer … Lobby Bar met vers bereide maaltijden op elk moment, dag en nacht, en ook met koffiespecialiteiten en premium bieren, wijnen en champagne – Necessities programma voor vergeten voorwerpen die gasten kunnen kopen, lenen of gratis kunnen gebruiken – Gratis Wi-Fi in het hele hotel en de gastenkamers – Fitnessruimte met cardioapparatuur met LCD touchscreens