Hyatt Place Zurich airport The Circle viert opening

Hyatt Place Zurich Airport The Circle, het derde hotel van het Hyatt-merk en het eerste hotel van het Hyatt Place-merk in Zwitserland, is officieel geopend, waarmee de voetafdruk van het Hyatt Place-merk wereldwijd wordt uitgebreid in markten die het belangrijkst zijn voor gasten en World of Hyatt-leden. Het nieuwe hotel kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de ongedwongen sfeer en de praktische voorzieningen, zoals overal gratis WiFi en een 24-uurs voedselaanbod.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren de Hyatt Place-hotels stijl, innovatie en 24/7 gemakken tot een gemakkelijk te navigeren ervaring voor de multitaskende reiziger van vandaag. Hyatt Place Zurich Airport The Circle is gelegen in de bestemming Circle en direct verbonden met de luchthaven van Zürich, en vertegenwoordigt een van de meest centrale locaties in Zwitserland. Gasten kunnen genieten van het zakelijke en lifestyle-aanbod van de Circle, waaronder winkels, restaurants, een park, luchthavenfaciliteiten en The Circle Convention Center. Na een productieve dag kunnen gasten ontspannen in het park of profiteren van het buitenleven, aangezien de Zwitserse Alpen en het Meer van Zürich vlakbij liggen.

Hyatt Place Zurich Airport The Circle biedt: 300 ruime gastenkamers met aparte ruimtes om te slapen, werken en spelen, evenals een Cozy Corner slaapbank, The Market serveert een selectie van perfect verpakte grab-and-go items van snacks tot salades, evenals drankjes die 24/7 beschikbaar zijn. Er is een ZOOM Restaurant met de hele dag door eet- en afhaalmogelijkheden, met verantwoorde, regionaal geïnspireerde gerechten en internationale klassiekers, inclusief kleine hapjes zoals wraps en wafels en hartigere opties zoals salades, burgers, frietjes en specialiteiten uit Zürich, verder een ZOOM Bar biedt koffiespecialiteiten, bieren van topkwaliteit, wijnen en cocktails, samen met snacks en hapjes, de hele dag door beschikbaar. Het Necessities programma voor vergeten voorwerpen die gasten kunnen kopen, lenen of gratis kunnen gebruiken wordt vervolledigt Gratis Wi-Fi in het hele hotel en de kamers. Er zijn ook handige werk- en evenementenruimten, waaronder een gemeenschappelijke tafel in de lobby en meer dan 2.800 vierkante meter aan functieruimte in The Circle Convention Center. Het Fitnesscentrum is 24 uur per dag geopend, met cardio-apparatuur met LCD-touchscreens, samen met het nabijgelegen park waar men kan joggen en wandelen.