Wyndham hotels & resorts: nieuwe multi-hoteloverneenkomst

Nieuwe Full-Service Wyndham-eigendommen in Indiana en Ohio. Wyndham Hotels & Resorts kondigt een overeenkomst aan met Ceres Development voor drie nieuwe Wyndham-hotels, twee in Indiana en één in Ohio. Deze nieuwe rebranded hotels, die hun opening vieren, zetten de gestage conversiegroei van het bedrijf voort, waar het in het derde kwartaal van 2021 100 procent meer binnenlandse conversies heeft ervaren in vergelijking met het derde kwartaal van 2019.

Wyndham is ontworpen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en is het kenmerkende merk dat dagelijkse reizigers ondersteunt door een comfortabel en handig verblijf te bieden. Het luxe merk combineert comfort met innovatie en biedt ruime en slim ontworpen gastenkamers, flexibele vergader- en evenementenruimten en speciale werkruimten in alle hotels, terwijl het voortdurend attente service en voorzieningen levert.

Wyndham Noblesville in Indiana ligt in een schilderachtige buitenwijk net ten noorden van Indianapolis, op loopafstand van de charmante winkels en restaurants van Hamilton Town Center. Het hotel met 132 kamers biedt meer dan 3.000 sq ft aan vergaderruimte, een businesscentrum, een fitnesscentrum en een verwarmd binnenzwembad, voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant en bar waar dagelijks een gratis ontbijt wordt geserveerd.

Wyndham Westfield in Indiana is een modern hotel met 152 kamers en suites is gunstig gelegen op slechts 22 mijl ten noorden van het centrum van Indianapolis en 37 mijl van Indianapolis International Airport. Het ligt langs de schilderachtige Monon Trail en biedt gemakkelijke toegang tot het nabijgelegen 400 hectare grote Grand Park Sports Campus, Pacers Athletic Center en Clay Terrace winkelcentrum. De vier evenementenlocaties bieden plaats aan maximaal 200 gasten.

Wyndham Avon in Ohio is een hotel met 113 suites, het ligt in het hart van Avon, Ohio, op 17 mijl van de internationale luchthaven Cleveland Hopkins. Gasten kunnen op een steenworp afstand genieten van een verscheidenheid aan restaurants en winkels in het Avon Commons Shopping Center en Crocker Park, ze hebben makkelijk toegang tot het centrum van Cleveland met o.m de Rock & Roll Hall of Fame. Extra voorzieningen in het hotel zijn o.m. een verwarmd binnenzwembad, bubbelbad, bar en gezellige vuurplaatsen buiten.