Hyatt plant debuut van Hyatt housemerk in Johannesburg

gesloten met een filiaal van Millat Properties voor Hyatt House Johannesburg Sandton. De geplande opening van het pand zal de introductie markeren van Hyatt’s select service en extended stay merk, Hyatt House, op het continent en het derde Hyatt-branded hotel in Zuid-Afrika.

Het Hyatt House-merk biedt een flexibele, geavanceerde benadering van verlengd verblijf en helpt gasten te genieten van het comfort van thuis wanneer ze niet thuis zijn. Hyatt House-hotels zijn gebaseerd op inzichten van gasten en stimuleren tevredenheid en loyaliteit door gasten in staat te stellen vertrouwde routines te behouden, met ruime suites en studio’s met complete keukens, comfortabele woonkamers, grote slaapkamers en stijlvolle badkamers.

Het hotel opent zijn deuren in oktober 2021 en ligt in het bekende Sandton-gebied, waar zaken- en vrijetijdstoerisme samenkomen in Afrika’s economische centrum. Het Hyatt House Johannesburg Sandton beschikt over 43 studio’s en 19 suites in appartementstijl, met een volledig uitgeruste keuken en een aparte woonkamer die de gasten doet denken aan de gemakken van thuis. Extra voorzieningen zijn onder meer een uniek concept voor een alternatieve eetervaring in het Treehouse, H Market met hapklare snacks en drankjes, een ultramodern fitnesscentrum en een buitenzwembad waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten.

Hyatt House Johannesburg Sandton voegt zich bij twee bestaande hotels met het Hyatt-merk in Zuid-Afrika, Hyatt Regency Johannesburg en Hyatt Regency Cape Town.

De portefeuille van Hyatt in Afrika bestaat uit zeven hotels: Hyatt Regency Algiers Airport, Hyatt Regency Taghazout, Hyatt Place Taghazout Bay, Hyatt Regency Casablanca, Hyatt Regency Dar es Salaam, The Kilimanjaro, Hyatt Regency Addis Abeba en Park Hyatt Zanzibar.