Hyatt’s nieuwe all-inclusieve collectie debuteert in Bulgarije

Plannen voor vijf all-inclusive resorts … De vijf objecten aan de Zwarte Zee komen op twee populaire bestemmingen – Sunny Beach en Obzor – en zullen naar verwachting de portefeuille van Hyatt’s Inclusive Collection van all-inclusive resorts uitbreiden met bijna 2.000 bedden.

Hyatt Hotels Corporation kondigt plannen aan om Hyatt’s Inclusive Collection – een nieuwe wereldwijde portefeuille van afzonderlijke luxe all-inclusive resortmerken – uit te breiden met vijf all-inclusive resorts in Bulgarije. Minder dan een jaar na de overname van Apple Leisure Group, een toonaangevend platform voor het beheer van resortmerken, blijft Hyatt zijn leidende positie in de categorie luxe all-inclusive versterken. De geplande uitbreiding toont verder de kracht en reputatie van de all-inclusive merken van Hyatt, die groeien in nieuwe markten buiten Amerika om diverse groepen reizigers aan te trekken die op zoek zijn naar een all-inclusive vakantiebeleving.

De all-inclusive resorts, die naar verwachting in 2023 en 2024 worden geopend, zullen worden beheerd door Terra Tour Service EOOD en zullen naar verwachting na ingrijpende renovaties worden omgedoopt tot de merken Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas en Alua Hotels & Resorts. De geplande toevoeging van de vijf resorts aan het strand is de laatste mijlpaal in de geplande wereldwijde uitbreiding van het Hyatt-merk en betekent de intrede van de Inclusive Collection in een derde Europees land, na de bestaande aanwezigheid van het merk in Spanje en Griekenland.

De vijf all-inclusive resorts in Sunny Beach en Obzor langs de Bulgaarse Zwarte Zeekust hebben een toplocatie aan de Zwarte Zee en brengen de merkervaringen naar een van de beste strandbestemmingen van Europa. Na de renovatie zullen vier van de hotels in de zomer van 2023 onder hun nieuwe merknaam opengaan, en het vijfde resort naar verwachting in 2024. De hotels zijn onder andere: Secrets Resort & Spa – Het 335 kamers tellende resort in de wijk Sunny Beach zal na een rebranding en renovatieproject blijven opereren als adults-only resort. – Dreams Resort & Spa – Gelegen naast het Secrets Resort & Spa, zal het 597 kamers tellende hotel zich richten op het hogere gezinsvriendelijke segment. – AluaSun – Het hotel met 191 kamers, gelegen in het rustige kuststadje Obzor, biedt een all-inclusive product met uitstekende buitenfaciliteiten. – Alua Resort – Ook gelegen in Obzor, biedt het resort 318 kamers en een ideale omgeving voor gezinnen, koppels en groepen die op zoek zijn naar een vakantie in een ontspannen en exclusieve sfeer. Breathless Resort & Spa – Het 395 kamers tellende resort in het centrum van Sunny Beach zal worden heropend na een uitgebreid renovatieproject dat naar verwachting in 2024 zal worden afgerond.