Leonidas vult het schoentje van Sinterklaas

Lekkernijen voor kleine en grote fijnproevers … Als Sinterklaas nadert, steekt de Meester-Chocolatier van Leonidas in zijn werkplaats een tandje bij om op de avond dat de goedheiligman op ronde gaat, de oogjes van onze kleine fijnproevers in spe te laten blinken.

De schoentjes van onze kleine spruiten kunnen dit jaar weer gevuld worden met gouden munten en chocoladeballetjes in heerlijke en verleidelijke smaken. Die zullen samen met de klassieke en grappige chocoladefiguren in de etalages van de Leonidas-winkels liggen, net als de figuren in marsepein. Ook de verpakkingen zijn prachtig vernieuwd met een nieuwe en speelse zeshoekige koker en een gloednieuwe ballotin.

De Sinterklaasballetjes … voor een moment van puur geluk

Ook dit jaar biedt Leonidas zes chocoladeballetjes in verschillende smaken en met een speelse verpakking die het perfecte geschenk vormen voor een kinderschoentje in de dagen voor Sinterklaas. Dat zal het aftellen nog leuker maken voor onze kleine spruiten!

Leonidas d’Or … om zich te amuseren en dan alles op te smullen

Zo zijn er onze gouden muntstukken, de Leonidas d’Or, waarin verrukkelijke melkchocolade van Leonidas verborgen zit. Heerlijke chocolademunten waarmee kinderen zich kunnen amuseren… om daarna alles op te smullen!

Figuren in elke kleur en grootte

De Leonidas-figuren zijn verkrijgbaar in verschillende groottes (50, 100, 150 en 400 g) en smaken (puur, wit, blond, melkchocolade) en bieden dan ook voor elk wat wils. Er is keuze uit de Sint, Zwarte Piet (beschikbaar in 120 g, in pure, blonde of melkchocolade) en andere figuren, zoals een beer, een hond, een kat enzovoort. En omdat Leonidas enkel het beste wil voor kinderen, worden alle figuren gemaakt met de beste ingrediënten en chocolade zonder palmolie. Tot slot biedt Leonidas ook een Sinterklaas in speculaas en marsepeinfiguurtjes aan.

Een nieuwe zeshoekige verpakking

Voor Sinterklaas heeft Leonidas een nieuwe zeshoekige verpakking ontwikkeld met een speels design waarin de verschillende chocoladeballetjes perfect passen. Voor deze gelegenheid krijgt de verpakking van de ballotin nieuwe kleuren die in perfecte harmonie zijn met Sinterklaas en zijn beroemde rode mantel.

Voordelige geschenkideeën : Zakje gevuld met balletjes (250 g): € 7,75 – Zeshoekige doos gevuld met balletjes (380 g): € 17,90 – Grote Sinterklaasfiguur (400 g): € 19,25