IHG Bangladesh

IHG® Hotels & Resorts heeft een overeenkomst getekend met Doreen Hotels & Resorts Limited, om Crowne Plaza Dhaka Gulshan te openen in Bangladesh tegen het einde van 2022. IHG is momenteel aanwezig in Dhaka met hotels van zijn toonaangevende wereldwijde merken, InterContinental en Holiday Inn, die beide gelegen zijn in het oude zakendistrict van de stad. Crowne Plaza Dhaka Gulshan wordt het derde hotel van IHG dat in de stad wordt geopend en zal het aanbod van het bedrijf verder versterken voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle gastvrijheidservaringen.

Het hotel is strategisch gelegen in het hart van Gulshan 2, het centrale zakendistrict en de hoogst gewaardeerde markt in Dhaka. Het hotel is verdeeld over twee locaties – de eerste bevindt zich in het Tower-blok voor gemengd gebruik met 119 kamers, terwijl de tweede Tower in de nabijheid 30 suites met onafhankelijke faciliteiten heeft. Het hotel ligt in een welvarende buurt en op een gunstige afstand van het stadscentrum, winkelcentra, populaire restaurants en de luchthaven van Dhaka, waardoor het een uitstekende keuze is voor vakantiegangers. Aangezien de zeer veilige zone van Gulshan ook meerdere ambassades, woonwijken voor expats, zakenhuizen en hoofdkantoren van banken huisvest, zal Crowne Plaza Dhaka Gulshan ook een uitstekende optie zijn voor gasten die voor zaken naar Dhaka reizen.

Naast goed uitgeruste en ruime kamers die zaken en ontspanning integreren, zal Crowne Plaza Dhaka Gulshan een scala aan faciliteiten bieden, waaronder een all-day-dining restaurant, drie specialiteitenrestaurants, lounges, buitenzwembaden en fitnesszalen voor gasten om tot rust te komen en te ontspannen. Het hotel beschikt over een banketzaal en twee vergaderzalen.

IHG® heeft momenteel 44 hotels van vijf merken in Zuidwest-Azië, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn® , Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en heeft een sterke pijplijn van 37 hotels die in de komende 2-3 jaar geopend zullen worden.