Hotel Indigo Flushing New York

Hotel Indigo, onderdeel van IHG Hotels & Resorts’ Luxury & Lifestyle Collection, heeft zijn aanbod in New York City uitgebreid met de tweede opening van het merk dit jaar en zijn vierde accommodatie in de stad. Hotel Indigo Flushing ligt op enkele minuten van Flushing Main Street – een ideale locatie om de bruisende internationale levendigheid van de wijk te verkennen.

Het 150 kamers tellende Hotel Indigo Flushing, dat wordt beheerd door Urgo Hotels & Resorts, vertelt het verhaal van het rijke verleden en het diverse heden van de gemeenschap, door de bezienswaardigheden, geluiden en smaken te verweven in het ontwerp en de gastervaring. De reputatie van Flushing als culturele smeltkroes begon eeuwen geleden toen hier de eerste commerciële fruitboomkwekerij in de VS werd gevestigd, gekweekt met zaden afkomstig van handelsroutes tussen China, het Midden-Oosten en Europa. Vandaag krijgen de Taiwanese immigranten die tientallen jaren geleden de eerste bedrijven openden, gezelschap van internationale nieuwkomers. Ontwerpbureau JacksonCreative Group heeft dit verhaal gecombineerd met organische materialen en afwerkingen in het interieur van het boutique lifestyle hotel.

Gasten worden verwelkomd door een kunstwerk van een perzikbloesemboom en een trapsgewijze kroonluchter, die doet denken aan regendruppels, in de atriumachtige lobby. Alle moderne gastenkamers van Hotel Indigo Flushing hebben een grijs en zachtgeel kleurenpalet en muurschilderingen met perzikbloesem, waardoor een luchtige organische uitstraling ontstaat met een knipoog naar het verleden van de buurt. De King Terrace kamers hebben een eigen terras en ramen van vloer tot plafond met een panoramisch uitzicht op de skyline van de stad.

Het merk Hotel Indigo staat bekend om restaurants en bars die lokale juweeltjes zijn – levendige ruimten die de geesten verheffen en verbondenheid bevorderen door eten en drinken. Botanica Bar & Lounge is een serene eetomgeving met een eclectisch menu van handgemaakte cocktails en hapjes die verwijzen naar de mondiale invloeden van de buurt, waaronder Handgemaakte Dim Sum.

Tennisliefhebbers die naar de regio reizen voor de US Open Tennis Championships, waarvoor IHG Hotels & Resorts de officiële hotelsponsor is, zullen de nabijheid van het USTA Billie Jean King National Tennis Center in Hotel Indigo Flushing waarderen. Op korte afstand van de metro en de Long Island Rail Road biedt het hotel ook een snelle en handige toegang tot Manhattan.

Hotel Indigo heeft wereldwijd 133 hotels geopend, met nog eens 119 in de pijplijn.* Recente en toekomstige openingen zijn onder meer Wenen – Naschmarkt in Oostenrijk, Brisbane City Centre in Australië, World Trade Center in New York City en The Galapagos in Ecuador.