IHG debuteert in Kasjmir met voco-hotel

Het nieuwbouwhotel zal worden gevestigd in Srinagar, bekend als een van de meest pittoreske bestemmingen van het land. IHG® Hotels & Resorts heeft recent een managementovereenkomst getekend met Geelan Residency voor voco Srinagar – IHG’s eerste hotel in Kasjmir. De opening  die gepland staat voor Q4 2026, is in lijn met de strategie van IHG om de aanwezigheid op belangrijke vrijetijdsbestemmingen in India uit te breiden en te profiteren van de groeiende toeristenindustrie in het land. De ondertekening markeert ook het zesde voco-hotel dat in India wordt ontwikkeld en volgt op de opening van de eerste voco in Jim Corbett.

voco biedt gasten een premium ervaring en combineert de informaliteit en charme van een individueel hotel met de kwaliteit en geruststelling van een wereldwijd en gerespecteerd merk. Het merk heeft sinds zijn debuut in India in 2023 een opmerkelijk groeitraject laten zien en is al uitgebreid naar markten zoals Jim Corbett, Gurugram, Mumbai, Goa en Punjab. De nieuwste ondertekening is een bewijs van de groeiende populariteit van het merk in India.

Voco Srinagar ligt in het chique commerciële gebied van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg vanaf de luchthaven, de belangrijkste recreatieve attracties in de stad en de belangrijkste woonwijken. Bovendien ligt het nieuwbouwhotel op 2 uur rijden van Gulmarg, Pahalgam en Sonmarg, waardoor het een ideale keuze is voor vakantiegangers. voco Srinagar zal beschikken over 95 goed ingerichte kamers, diverse eetgelegenheden, waaronder de hele dag door dineren en een pooldeck en een zwembad in het fitnesscentrum. Naast het ontvangen van vakantiegangers uit India en de rest van de wereld, zal het hotel goed in staat zijn om tegemoet te komen aan de vraag naar sociale bijeenkomsten en MICE.

IHG® heeft momenteel 45 hotels in India die actief zijn onder vijf merken, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, met een sterke pijplijn van 50 hotels die in de komende 3-5 jaar zullen worden geopend.