Sheraton : 100ste hotel in Groot Vhina

: debuut van Sheraton Lanzhou Anning

 

Het nieuwe hotel maakte zijn debuut in de stad van de Gele Rivier met een verfrissend design, dat de merkgeest van “The World’s Gathering Place” met levendige energie belichaamt

Sheraton Hotels & Resorts, onderdeel van Marriott Bonvoy’s wereldwijde portfolio van meer dan 30 hotelmerken, kondigt de opening aan van Sheraton Lanzhou Anning in Lanzhou in de provincie Gansu. De opening markeert ook de 100Þ Sheraton Hotel in Groot-China, waar het merk 50 jaar geleden zijn marktdebuut maakte. Het nieuwe hotel, gelegen in het hart van het Anning-district van Lanzhou, is gebaseerd op de wortels van het merk als ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bevolking als gasten in gemeenschappen over de hele wereld, die zich blijft ontwikkelen door de nieuwe ontwerpvisie van Sheraton om intuïtieve en holistische ervaringen te creëren door middel van ruimtes om verbinding te maken, productief te zijn en te genieten van een gevoel van verbondenheid.

Sheraton Lanzhou Anning markeert het debuut van het merk Sheraton in Lanzhou in de provincie Gansu. Het nieuwe hotel ligt in een schilderachtige omgeving aan de oever van de Gele Rivier en in de buurt van het bruisende industriële en educatieve centrum van Lanzhou, het Anning District. Het nieuwe hotel ligt op een toplocatie met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt op ongeveer 55 kilometer van Lanzhou Zhongchuan International Airport en op ongeveer 6 kilometer van het treinstation Lanzhou West. Gasten kunnen tijdens hun verblijf gemakkelijk historische en culturele bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Provinciaal Museum van Gansu en de Zhongshan-brug.

Een moderne community hub

De kern van de nieuwe ervaring in Sheraton Lanzhou Anning is de lobby, die is ontworpen als een holistische en open ruimte die mensen uitnodigt om contact te maken of alleen te zijn onder anderen, waardoor een gevoel van energie en verbondenheid ontstaat. Het pand, een bestemming die doordrenkt is van erfgoed en geschiedenis, deed een beroep op de cultuur van de Gele Rivier, de Zijderoute en de ecologische cultuur als inspiratiebronnen voor het interieurontwerp. Als iconische openbare ruimtes van het getransformeerde ontwerp van het merk Sheraton zijn de Community Table, The Booths en The Studios centrale punten in de lobby.

Nieuwe verhoogde eet- en drinkervaring

Het hotel toont de kenmerkende lokale culinaire scene met drie restaurants en een speciaalcaféconcept, en een gezellige bar. Sheraton Lanzhou Anning’s nieuwe verhoogde eet- en drinkfuncties & More by Sheraton, zorgen ervoor dat gasten naadloos van dag naar nacht overgaan met creatieve, handige en flexibele culinaire en drankopties. Daily Social biedt gastronomische buffetten en à-la-cartemenu’s met een indrukwekkende selectie van internationale en regionale favorieten. JOEPIE, Het kenmerkende Chinese restaurant van het Sheraton combineert op creatieve wijze de Kantonese keuken met zeevruchten en biedt een unieke culinaire ervaring met 24 privé-eetzalen. Extra culinair en drankaanbod zijn onder meer Soo Noodles, waar gasten kunnen genieten van authentieke Lanzhou-noedels van verschillende smaken, samen met lokale snacks en Unspoken, een intieme bar waar creatieve cocktails en heerlijke wijnen van over de hele wereld worden geserveerd.

Kamers en Club Lounges die productiviteit bevorderen. Het Sheraton Lanzhou Anning beschikt over 354 moderne en stijlvolle kamers en suites. Kamerhoge ramen verwelkomen natuurlijk licht in elke kamer, terwijl zachte afwerkingen en lichte houttinten elkaar aanvullen om een warm en elegant thuisgevoel te creëren. Bovendien zijn alle kamers uitgerust met handige bureaus en stoelen, geïntegreerde opladers en intelligente verlichtingssystemen met meerdere niveaus. De badkamers zijn ontworpen met moderne inloopdouches en toiletartikelen van Gilchrist & Soames. Sheraton Club, een exclusieve ruimte voor Marriott Bonvoy Elite-leden en gasten die op Executive Floor verblijven, biedt een verhoogde ervaring waarin gasten worden opgetild door zinvolle productiviteit en een verbinding met de omgeving. Gasten vinden er een samengesteld aanbod van eten en drinken, eersteklas voorzieningen, verbeterde connectiviteit en een privésfeer om te werken en te ontspannen.

Vergaderingen, evenementen en voorzieningen

Sheraton Lanzhou Anning beschikt over 1.900 vierkante meter aan banket- en vergaderruimte. De 1.200 vierkante meter grote Grand Ballroom zonder pilaren is 8 meter hoog, biedt plaats aan maximaal 1.000 gasten en is uitgerust met een ingebouwd HD LED-scherm van 108 vierkante meter. Het hotel biedt ook vijf veelzijdige vergaderzalen, variërend van 30 tot 60 vierkante meter. Sheraton Fitness wordt gecompleteerd met geavanceerde aerobe fitnessapparatuur, evenals een verwarmd binnenzwembad.