IHG Hotel Indigo Queensland

Lancering van Hotel Indigo Brisbane City Centre. Vista Hospitality Group, in samenwerking met IHG Hotels & Resorts, kondigt de lancering aan van Hotel Indigo Brisbane City Centre. Dit is tevens het debuut van het luxe boutique- en lifestyle-merk in Queensland.

Net zoals geen twee wijken hetzelfde zijn, zijn ook geen twee Hotel Indigo’s hetzelfde. Met een eigen verhaal door middel van design, restaurant- en barconcepten en gastervaringen, vieren Hotel Indigo hotels niet alleen de verhalen van de buurt, ze maken ook deel uit van de gemeenschap. Hotel Indigo Brisbane City Centre, ideaal gelegen aan de rivier in de buitenwijk North Quay, biedt gasten een creatief onderkomen dat de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van de buurt tijdens het hele verblijf van de gast laat zien.

Met een groot aantal unieke kunst- en designelementen is het hotel bezaaid met handgeschilderde kunstwerken en muurschilderingen, gemaakt door lokale kunstenaars uit Queensland, die de geschiedenis, verborgen juweeltjes en lanen van de stad weerspiegelen. Het resultaat is dat elk van de 212 opvallend ontworpen gastenkamers een eerbetoon brengt aan de onverwachte schatten van Brisbane door middel van een mix van zorgvuldig samengestelde kunstwerken en texturen en zijn ingericht met een volledig scala aan moderne apparatuur.

Bij de ingang van het hotel worden de gasten begroet door twee reusachtige rode deuren van 6 meter hoog die zijn geïnspireerd op de rode feeëndeuren op Burnett Lane en die nieuwsgierigen uitnodigen om de verborgen juweeltjes binnenin te ontdekken. Dit omvat een met graffiti bedekte Tuk Nook koffiekar in de lobby, op geschiedenis geïnspireerde zwart-wit muurschilderingen bij de receptie en een prachtige muurschildering door lokale kunstenaars langs de hotelgangen.

De food and beverage concepten en outlets van het hotel, waaronder het signature restaurant Izakaya Publico, zijn ontworpen in overleg met de wereldwijd erkende consultant Shane Giles van Blue Salt. Izakaya Publico biedt gasten en de lokale bevolking een authentieke Japanse diner ervaring met behulp van lokaal ingekochte seizoensgebonden producten op het menu, dat kenmerkende gegrilde gerechten zoals Bonito Tataki en Kushiyaki Spiesjes bevat. Voor plaatselijk bier, wijn en cocktail favorieten met een sake twist, is 1603 de eigentijdse speakeasy geïnspireerde bar op de eerste verdieping die een vaste favoriet zal worden voor iedereen die Brisbane’s nieuwste avondlocatie wil ervaren.