IHG hotels & resorts allereerste Atwell suites in Miami

IHG Hotels & Resorts (IHG) en Sunview Companies hebben met het 90-kamer Atwell Suites Miami Brickell officieel ‘s werelds eerste Atwell Suites-eigendom geopend. Het dual-branded hotel ligt in de bruisende wijk Brickell in Miami en bevindt zich op de bovenste verdiepingen van het gebouw dat gedeeld wordt met het Hotel Indigo Miami Brickell, dat in maart 2021 werd geopend.

Atwell Suites is IHG Hotel & Resorts nieuwste merk in de all-suites upper-midscale categorie, gemaakt om een groeiende behoefte in de horeca ruimte voor het ontwerp en de ruimte die een langer verblijf ondersteunt en gemakkelijk overgangen tussen zaken en vrije tijd te vullen. Het allereerste Atwell Suites hotel dat in Miami wordt geopend, brengt een nieuw soort all-suite accommodatie naar de kustmetropool – met een moderne en frisse esthetiek. Uitgeroepen tot een van de “coolste buurten in de wereld”, is Brickell beroemd om zijn uitstekende restaurants, kunst en entertainment. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, een verblijf in Atwell Suites Miami Brickell maakt het ontdekken gemakkelijk met de nabijheid van de beste winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en attracties van de stad, de haven van Miami, de FTX Arena en de metro van Miami.

Gasten van Atwell Suites worden uitgenodigd om meer te zien, meer te zijn en meer te doen, wat mogelijk wordt gemaakt door: Flexibele en verrijkende ruimten, doordacht ontworpen suites die gemakkelijk flex tussen werk en rust, een balie-hoogte bureau en stoel, in-room natte bar, en ruime badkamer. De lobby omvat ontmoetingsplaatsen en openbare coworkingruimten om productief te blijven en loungeruimten om tot rust te komen. Eten en drinken om de dag te beginnen en te eindigen met een geweldig gratis ontbijt als de zon opkomt, en een uitnodigende bar met deelbare kleine gerechten voor als de avond begint. De lobby beschikt ook over een 24/7 gratis drank station met verse, grind-and-brew espresso en lattes, samen met stil of bruisend water. Verrassende accenten die Genuine Connections inspireren zoals conversation starter onderzetters aan de bar en maandelijkse thema-evenementen die gasten samenbrengen.

De Atwell Suites portefeuille zal bestaan uit zowel nieuwbouw als conversie hotels in een verscheidenheid van primaire, secundaire en tertiaire markten. Er zijn momenteel meer dan 22 hotels in de pijplijn in de VS, met nog eens twee die naar verwachting in 2022 zullen openen. Een daarvan zal een prototypisch nieuwbouwhotel zijn in Denver, Colo. en het andere zal een conversiehotel zijn in Austin, Texas.