InterContinental: luxe gastvrijheid in Pyeongtaek – Korea

Pyeongtaek is klaar om ‘s werelds eerste en grootste internationale hotelmerk – InterContinental Hotels & Resorts – te verwelkomen terwijl het zijn reputatie en status blijft uitbreiden. Het prestigieuze InterContinental Pyeongtaek met 244 kamers, dat in 2025 wordt geopend, zal het eerste wereldwijde hotelmerk in de stad Gyeonggi province zijn en een belangrijk onderdeel vormen van zijn opwindende toekomstige uitbreidingsplannen en langetermijnambities.

Het oorspronkelijke plan voor het project was om een ander toonaangevend IHG Hotels & Resorts-merk, voco Hotels, te introduceren in de vorm van voco Pyeongtaek. InterContinental Pyeongtaek erkende echter de toenemende vraag naar een luxe woning met nog uitgebreidere vergaderruimte, restaurant en bars en was geboren.

De introductie van het InterContinental-merk in Pyeongtaek volgt op de sterke recente economische groei van de stad, die heeft geleid tot meer investeringen van technologiegedreven bedrijven, verbeteringen aan de infrastructuur en een steile stijging van de bevolking.

Het nieuwe hotel wordt het vierde InterContinental-hotel in Korea en belooft een bestemming op zich te worden dankzij de onderscheidende stijl en sfeer. Het verwelkomt stadsbewoners en reizigers in het brede scala aan restaurants en bars, en het zwembad op het dak met een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden, en biedt voldoende vergaderruimte voor evenementen.

InterContinental Pyeongtaek biedt zijn gasten een echt wereldwijde ervaring, gezien de unieke locatie. Het hotel is centraal gelegen op het Koreaanse schiereiland in de buurt van een belangrijke haven en is gemakkelijk bereikbaar over zee, de sneltrein en de auto. De integratie binnen de mixed-use ontwikkeling International Market Place, en de nabijheid van het Pyeongtaek Special Tourism Area en Naeri Cultural Park, biedt een bedwelmende mix van ervaringen voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers.

In 2021 vierde InterContinental Hotels & Resorts zijn mijlpaal Diamond Anniversary. Opgericht in 1946, is het merk synoniem geworden met moderne luxe en baanbrekend design op onverwachte locaties. Na 75 jaar onberispelijke smaak en voorname gastvrijheid te hebben gevierd, blijft het merk zijn wereldwijde voetafdruk uitbreiden met verbluffende nieuwe openingen – tot op heden zijn er meer dan 200 InterContinental Hotels & Resorts-accommodaties. IHG Hotels & Resorts wordt vertegenwoordigd door vier merken in negen hotels in Zuid-Korea: InterContinental Hotels & Resorts, voco Hotels, Holiday Inn en Holiday Inn Express.