Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL), de innovator in wereldwijde cruisereizen met een rijke geschiedenis in het verleggen van grenzen, kondigt haar nieuwste “EMBARK with NCL” Series aan. The Evolution of Innovation is een showcase van de geschiedenis van cruisen, evenals de 55-jarige nalatenschap van NCL in het pionieren en definiëren van vakantie-ervaringen op zee.

Met nog maar een paar weken te gaan tot het langverwachte debuut van Norwegian Prima, viert deze driedelige serie de baanbrekende momenten en reeks primeurs die een revolutie teweegbrachten in het moderne cruisen en die ervoor zorgen dat de volgende evolutie is begonnen. In deze nieuwe aflevering van EMBARK worden kijkers meegenomen in de legendarische reis van NCL. Van het zijn van de eerste cruisemaatschappij die rondreizen naar het Caribisch gebied aanbood in 1966 tot de nieuwe Prima Klasse schepen van NCL, die vanaf augustus 2022 debuteren.

In elke aflevering wordt een element van NCL’s innovatieve, veelzijdige en Guest-First focus geïllustreerd. Dit gebeurt aan de hand van de unieke perspectieven van NCL executives, personeelsleden die al lang in dienst zijn, loyale gasten en opmerkelijke individuen die een sleutelrol speelden in de evolutie van NCL vanaf het allereerste begin. De afleveringen bieden kijkers een exclusieve blik in het verleden, heden en de toekomst van NCL, met nooit eerder vertoonde interviews en archiefbeelden, evenals een eerste blik op de uitzonderlijke klasse van schepen die NCL’s toekomst zullen definiëren.

Norwegian Cruise Line’s President en Chief Executive Officer Harry Sommer zei: “Sinds 1966 stelt Norwegian Cruise Line toonaangevende normen voor de ultieme vakantie-ervaring. ‘The Evolution of Innovation’ documenteert het baanbrekende erfgoed van NCL in drie afleveringen en biedt een blik in de toekomst; één die is gebaseerd op creativiteit, stijl en een compromisloze toewijding aan de gastervaring.”

De drie afleveringen omvatten “History of Innovation”, “The Evolution of Entertainment” en “The Future of the Cruise Experience”. De afleveringen te zien via www.ncl.com/embark, on-demand.