Internationale gasten keren terug naar Thailand

Luxueus verblijf met dubbele bestemming in Phuket en Samui met Anantara. Met de Phuket Sandbox en Samui Plus modellen die reizen naar Thailand weer veilig en soepel maken, werken luxe resorts en residenties by Anantara in beide begeerlijke bestemmingen samen om een onvergetelijke terugkeer voor internationale gasten te bieden.

Na 18 maanden van grenssluitingen, kunnen volledig gevaccineerde internationale reizigers naar Phuket vliegen om hun eerste zeven nachten in Thailand in vijf-sterren comfort door te brengen aan de majestueuze Andaman. Na dag 7 kunnen gasten zich wagen aan hotels die gecertificeerd zijn door Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA+), op voorwaarde dat ze negatieve RT-PCR-tests laten zien. De glinsterende Golf van Thailand wacht in het oosten, met Anantara service van wereldklasse op de ongerepte stranden van Samui en Phangan.

In Phuket, combineert Anantara Mai Khao zwembad-villa sereniteit met wellness-activiteiten, dineren aan het strand in het bekroonde Tree House en elegante afternoon teas in een weelderige omgeving. Anantara Layan Resort kijkt uit over de Andaman, biedt luchthaventransfers en dompelt gasten onder in de bestemming met een Muay Thai stadion en authentieke kooklessen. Layan Residences by Anantara, perfect voor gezinnen, biedt een vorstelijke Phuket-ervaring met privé-butlerservice in de Four Bedroom Sea View Residence. Gasten die een Phuket bestemming boeken in combinatie met een aansluitend verblijf bij Anantara in Samui of Phangan profiteren van exclusieve besparingen op tarieven, dineren en spa-ervaringen, waardoor de eerste zeven nachten extra verwennerij bieden.

De tweede week belooft nog meer luxe met drie SHA+ gecertificeerde escapes om uit te kiezen. Op Samui, Anantara Lawana plaatst gasten op een steenworp afstand van het gouden zand van Chaweng en betovert met de mogelijkheid om te dineren in het bekroonde Tree Tops. Op steenworp afstand van het iconische Fisherman’s Village van het eiland, verbindt Anantara Bophut gasten met de lokale cultuur met traditionele Thaise behandelingen in de prachtige Bill Bensley-ontworpen Anantara Spa, zonsondergang cruises rond het eiland en cocktails in de nieuwe strandbar A.Shore. In het rustige Koh Phangan wacht Anantara Rasananda met villa’s aan de oceaan op het beste strand van Thailand. Verblijven zijn inclusief transfers in verband met de laatste RT-PCR test en stellen gasten op hun gemak met uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Alle teamleden zijn volledig gevaccineerd en Anantara’s “Blijf met een gerust hart”-programma omvat strenge sanitaire en sociale afstandsprocedures.