Keurslager Tholhuijsen – Renesse

Renesse is in de loop van de voorbije 24 jaar verandert van een jongerenbadplaats naar een volwassen badplaats voor gezinnen. Keurslagerij Tholhuijsen is een typische seizoenszaak met een hoop uitdagingen.

Passie voor het slagersvak. Deze keurslagerij gebruikt altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die men zelf ontwikkelt, maaltijden, broodjes, … De passie voor het slagersvak proef je terug in de producten.

Met het ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. Men bedenkt ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek!

Tijdens de wintermaanden zijn er 2 medewerkers aan de slag, aantal dat tijdens de zomer makkelijk tot minimum 10 personen oploopt. In de wintermaanden zijn er zowat 200 klanten per week, in de zomer meer dan 3500. Het assortiment wordt hier vanzelfsprekend aan aangepast met zomerse hardlopers als :Barbecuevlees, vers bereide broodjes, Grillproducten zoals gegrilde kip, spareribs etc, bereide maaltijden, Vleeswaren uit eigen slagerij, Puur vlees zoals Limousin rundvlees, duurzaam varkensvlees, Salades uit eigen slagerij, etc. Ook de catering draait in de zomer op volle toeren zoals het leveren voor barbecueparty’s incl. barbecue en koude en warme buffetten.

Bij de bereiding en het aanbod moet duidelijk rekening worden gehouden met de seizoensinvloeden. Om die reden werden productieprocessen ontwikkeld met het accent op kwaliteit, zodat de ambachtelijke slagerij perfect de verwachtingen kan inlossen. Aansluitend met deze kwaliteit wordt evenzeer geïnvesteerd in personeel. Dit omdat de klanten in een slagerij persoonlijk advies en verse mooie producten verwachten. Als Ambachtelijke slagerij hecht men erg veel waarde aan persoonlijk contact, luisteren naar klanten en aan hun wensen voldoen als ze bijv. zoutarm moeten eten.

Specialiteiten uit waar klanten graag een stukje voor omrijden zijn o.m. het barbecue-assortiment bestaande uit meer dan 80 verschillende producten;            Zeeuws gegrild spek;         Honeypops, kippendijtjes omwikkeld met spek met een sesamsaus; gegrilde kippen en spareribs; Warme gevulde broodjes zoals piri piri broodje; Zeeuwse knabbelspekjes uit eigen slagerij en Limousin rundvlees.

Keurslager Tholhuijsen verzorgt tevens een samenwerking met de campings. Er wordt een gezamenlijke folder uitgegeven en een tapaspakket aangeboden voor 6,95 (normale verkoopprijs 13,90). Met Life and Garden en Praxis hebben we een samenwerking waarbij zij hun klanten een spaarkaart geven die gestempeld wordt bij besteding in die winkel. Een volle spaarkaart geeft recht op ong. 40 % korting op een vlees- of barbecuepakket.

De passie voor het slagersvak en de permanente creatie van nieuwigheden resulteerde onlangs in een onverwachte bekroning. Tijdens een landelijke keuring van barbecueworstjes zijn 4 soorten van hun worsten met goud bekroond. Thuringer grillworstje, merguezworstjes, grillworstjes met Goudse kaas en barbecueworstje naturel.

Tholhuijsen Keurslager Lange Reke 3 4325 AA Renesse T: 0111461340 E: info@tholhuijsen.keurslager.nl – www.tholhuijsen.keurslager.nl