Het food& wine festival eat! Brussels, drink! Bordeaux dat van 8 tot 11 september in het Brusselse Waranderpark wordt georganiseerd, verwelkomt naar jaarlijkse gewoonte een aantal Brusselse chefs en wijnbouwers uit de regio Bordeaux die hun producten bij een ruimer publiek willen introduceren.
Fijnproevers kunnen tijden deze 4-daagse kennismaken met de smaken en aroma’s van de rasechte Brusselse keuken, aangevuld met onweerstaanbare toetsen vande Bordeauxwijnen.
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Valérie Lepal, Pistolet Original, met chef Dirk Myny, Les Brigittines en bierbrouwer Jean Van Roy, La Brasserie Cantillon, onder de arm genomen voor de creatie van een uitzonderlijke en slechts tijdelijk beschikbare Pistolet de Ouf, betiteld als ‘Le Zenne Pistolet Cantillon’.
Het recept van deze creatie blijft voorlopig geheim maar gelet op hun savoir-faire en hun passie voor de betere keuken, wordt het onbetwistbaar een nieuwe voltreffer.