Les Sorbiers

Hotel Les Sorbiers heropent de deuren en verwelkomt u met plezier in de volle natuur om te genieten van een welverdiende adempauze in het uitgestrekte domein van Les Sorbiers.

Les Sorbiers heeft bij de heropening twee uitzonderlijke aanbiedingen on petto:

 1. GEZELLIGHEID, PLEZIER, INTIMITEIT IN EEN VEILIG KADER

Les Sorbiers opent zonder verder uitstel opnieuw zijn deuren, geheel in overeenstemming met de huidige pandemie regelgeving ! Gasten kunnen vanaf eind januari opnieuw met volle teugen genieten van deze uitzonderlijke plek, waar plezier, intimiteit, gezelligheid en natuurlijk veiligheid worden samengebracht in een allesomvattend pakket.

Openingsperioden : 29-31 januari – 5-7 februari – 12-14 februari – 19-21 februari en de Krokusvakantie

De formule in 5 verfrissende punten :

 • Ga erop uit voor een weekend aan laagseizoentarief in het Castel of de Palladio. Geniet van een prachtig ingerichte kamer die voor u geselecteerd werd om zijn grootte en comfort.
 • Geniet van een maaltijd in de kamer of in een speciaal voor u en u familie gereserveerde ruimte.
 • Onze Chef-Kok bereidt à la carte voor u een ontbijt, een smakelijke lunch of zelfs een, dagelijks wisselend, driegangendiner. Dit alles voor een aantrekkelijk prijs voor ieder budget.
 • Ontdek de magie van de regio van de Hoog-Maas, een parel, zo dicht bij maar soms nog vergeten : – Het majestueuze kasteel van Verves (het kasteel van Doornroosje), – De allermooiste dorpjes die Wallonie rijk is : Falaën, Celles , – Het fascinerend huis en erfgoed van Mosan te Bouvignes , – De indrukwekkende citadel van Namen.
 • Geniet met volle teugen van het buitenleven op de door ons team geselecteerde wandel en fietsroutes. Net als van de verschillende activiteiten op het domein onder begeleiding van ons eigen team.
 1. TELEWERKEN TEMIDDEN VAN HET GROEN
 • Kom werken in een omgeving die u zal inspireren, een plaats waar je je tot rust zal voelen komen, een gevoel van vakantie in eigen land na een dag van telewerk. Hernieuw je energie dank zij de overweldigende natuur in het 17ha grote domein Les Sorbiers gelegen aan de oevers van de Hoog-Maas.
 • Geniet van een ontbijt in de kamer of zelfs op bed.
 • Onze chef-kok bereidt met plezier een ontbijt à la carte, een simpele lunch of zelfs een heerlijk driegangendinner. De kaart wijzigt dagelijks en wordt u aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.
 • Ontspan u tussen twee werksessies in de volle openlucht ! Ons team staat klaar om u een selectie fiets- en wandeltochten met vertrek uit Les Sorbiers aan te bevelen.

Les Sorbiers – Rue des Sorbiers, 241 – 5543 Heer – Belgique – Contact : bonjour@lessorbiers.com – Tél. : +32(0)82.222.063 – www.lessorbiers.com