L’Homme à la source

Monumentale show met artiesten en videomapping.

Deze zomer zet Tour des Sites een totaalspektakel op in de Watertuinen van Annevoie. Dit is een primeur voor deze historische tuinen! Het nachtelijke evenement zal elke avond plaatsvinden van 6 tot 28 augustus 2022.

Deze creatie, tussen geschiedenis en legende, zal in dit groene kader verschillende multidisciplinaire artiesten ensceneren en wordt ondersteund door een gigantische videomapping. Het kasteel, gelegen in het hart van deze watertuinen, zal het sprookjesachtige decor zijn van deze unieke show.

Met dit 180° spektakel willen de organisatoren een cultureel en toeristisch aanbod voorstellen aan het grote publiek. Het hogere doel? De streek en het groene kader van de weelderige watertuinen van Annevoie laten (her)ontdekken. Elke avond rond 22.00 uur zal “L’Homme à la source” de must-see show van deze zomer worden.

INFORMATIEFICHE:

Elke avond om 22u, van 6 tot 28 augustus 2022 – Prijs: 12 € van maandag tot donderdag,15 € op vrijdag tot zondag, gratis voor kinderen jonger dan 12 –  Reserveringen : Ticketmaster – www.tourdessites.org