The Lucan, Autograph collection London

Marriott International, Inc. heeft een overeenkomst getekend met Gulf Islamic Investments (GII) voor de introductie van The Lucan, Autograph Collection Residences in Londen, de eerste zelfstandige Autograph Collection Residences wereldwijd. Het geavanceerde project zal 31 eigentijdse, stijlvolle woningen omvatten in een historisch herontwikkeld pand in de beroemde wijk Chelsea in Londen. The Lucan, Autograph Collection Residences zal naar verwachting in 2024 zijn eerste bewoners verwelkomen.

Met deze mijlpaalovereenkomst introduceert Gulf Islamic Investments een nieuw monumentaal pand in Londen en tekent zijn eerste vastgoedbeheerovereenkomst met een wereldwijd hospitality-merk. Hiermee wordt de weg vrijgemaakt voor het debuut van het merk Autograph Collection Residences in het Verenigd Koninkrijk en wordt het eerste op zichzelf staande woonproduct voor het merk wereldwijd geïntroduceerd.

Marriott International blijft marktleider in het segment van merkwoningen met in totaal bijna 225 open en op stapel staande woningbouwprojecten in 42 landen en gebieden. Met 16 verschillende residentiële merken biedt Marriott International’s portfolio van residentiële merkproducten een uitgebreid scala aan lifestyle- en locatiekeuzes met zowel luxueuze als eersteklas merken. Verwacht wordt dat de wereldwijde residentiële portefeuille van Marriott International tegen 2025 met ongeveer 60% zal groeien.

The Lucan, Autograph Collection Residences ligt in het hart van een van de meest elitaire buurten van Londen: de Royal Borough of Kensington and Chelsea, aan de Kings Road, halverwege tussen de metrostations Sloane Square en South Kensington in het zuidwesten van Londen. De stedelijke locatie is gemakkelijk te voet te bereiken en ligt in de buurt van Sloane Avenue, Harrods, de Saatchi Art Gallery en het Royal Court Theatre.

Autograph Collection Residences is een groeiende collectie van onafhankelijk ontworpen woningen, uitgekozen om hun creatieve visie, oprechte ontwerp en authentieke gevoel van plaats. Deze karaktervolle woningen weerspiegelen de geest van de individuele eigenaars en zijn al even uniek. Elke zorgvuldig vervaardigde woning is een echt origineel en tart de conventies.