Locke breidt verder uit in Euorpa

TWEE NIEUWE VESTIGINGEN IN DUITSLAND IN 2022.

Het baanbrekende lifestyle aparthotelmerk Locke breidt verder uit in Europa met twee nieuwe Duitse openingen in München en Berlijn in 2022. De opening van WunderLocke in München en Locke at East Side Gallery in Berlijn volgt op een succesvol 2021 voor het hybride hospitality merk, dat zes nieuwe openingen kende in Londen, Cambridge, Dublin en München.

Locke verheft het traditionele aparthotelmodel door prachtig ontworpen, zelfstandige studio-appartementen – compleet met volledig ingerichte keukens, woonruimten en wasfaciliteiten – te combineren met dynamische, ervaringsgerichte sociale ruimten, typisch voor dit lifestylehotelmerk. Locke daagt conventies uit door samen te werken met unieke opkomende ontwerpers en lokale partners in eten en drinken om elke locatie een eigen karakter en stijl te geven.

WunderLocke – Sendling, München : Opening mei 2022

WunderLocke wil de Beierse hoofdstad op z’n kop zetten met een uniek gastvrijheidsconcept – en is de eerste Locke in z’n soort. De nieuwe vestiging omvat 360 ruime studio-appartementen – zijn rustig, ruim en lommerrijk en beschikken allemaal over een keuken en een zithoek, kenmerk van het Locke-ontwerp – een grote co-workingruimte, vergader- en evenementenruimtes, een fitnessstudio en een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast zijn er vier eet- en drinkgelegenheden die zijn bedacht door de oprichters van het gerenommeerde lokale restaurant Mural, dat een Michelin-ster heeft gekregen. Het nieuwe concept – Mural Farmhouse – zal een stedelijke boerderij omvatten die verse kruiden en groenten zal leveren aan een farm-to-table concept, en een cocktailbar op het dak met panoramisch uitzicht op de Beierse Alpen. WunderLocke is ook de thuisbasis van verschillende suites, die dakterrassen en grote eetzalen omvatten waar diners en zakelijke bijeenkomsten kunnen worden gehouden.

WunderLocke wordt een bestemming voor de lokale bevolking, vakantiegangers en zakenreizigers, en biedt een nieuw creatief centrum in het zuidwesten van München voor de ontluikende onderstroom van kunstenaars en tech-ondernemers van de stad. WunderLocke is ontworpen door de gerenommeerde studio Holloway Li, die ook Bermonds Locke in Londen voltooide, in september 2020.

Locke at East Side Gallery – Friedrichshain, Berlijn : Opening juli 2022

Met een adembenemend uitzicht op de rivier de Spree en de skyline van de stad ligt Locke at East Side Gallery tussen de trendy wijken Friedrichshain, Kreuzberg en Mitte in de binnenstad van Berlijn. Locke Berlijn zal bestaan uit 176 slanke studio-appartementen, uitgerust met kitchenettes en woonruimten, en de meeste hebben ook toegang tot een eigen balkon met uitzicht op de rivier of de skyline. Locke at East Side Gallery beschikt ook over een gratis co-workingruimte voor gasten en de lokale bevolking, een koffieshop, flexibele vergader- en evenementenruimte met een dakterras en een 24-uursfitnessruimte op de achtste verdieping. Locke at East Side Gallery zal ook een audiofiele bar en restaurant huisvesten, die nieuwe meeslepende manieren zullen introduceren om muziek te ervaren in de Duitse hoofdstad.

Locke at East Side Gallery is ontworpen door Matthew Grzywinski van Grzywinski+Pons en ontleent zijn ontwerp aan de microlokaliteit van het gebouw – met name de voormalige Berlijnse Muur, de rivier de Spree en de nabijgelegen parken. Elk appartement combineert verfijnde neutrale tinten, natuurlijke texturen en ruw beton met speelse kleuraccenten. De sociale ruimtes op de begane grond lijken op een galerie, als erkenning van de omgeving van het gebouw.