Lufthansa group vliegt onder Europese vlag

Vier vliegtuigen met speciaal ontwerp: “Yes to Europe” . Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings en Lufthansa hebben gezamenlijk vier vliegtuigen gepresenteerd met een speciaal Europees ontwerp. Bij de aanwezigen waren ook Roberta Metsola, de voorzitter van het Europees Parlement, en Carsten Spohr, CEO van Lufthansa Group. Ze spraken zich uit voor een sterk en vrij Europa.

Lufthansa Groep maandag op Brussels Airport een duidelijke en luide boodschap af voor een sterk Europa. Vier Airbus A320-vliegtuigen werden samen voorgesteld met een opvallende slogan: “Yes to Europe.”, en de Europese cirkel van sterren op hun romp. Hiermee stuurt Lufthansa Group een in de aanloop naar de volgende Europese verkiezingen: Neem een standpunt in – versterk de democratie.

Ongeveer 100 genodigden hadden zich voor de gelegenheid verzameld op Brussels Airport. Onder de genodigden bevonden zich de Voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola en de Belgische Eerste Minister Alexander De Croo, die zich beiden uitspraken voor een sterk en vrij Europa.

“Binnenkort krijgen miljoenen burgers de kans om de toekomst van de Europese Unie vorm te geven. Het is nu meer dan ooit aan ons allemaal om onze stem in de Europese verkiezingen te gebruiken om op te komen voor democratie en een verenigd en vrij continent. Dit is de voorwaarde voor een sterke locatie en een sterke economie.” – Carsten Spohr, CEO, Lufthansa Group

De vier speciaal ontworpen Airbus A320’s van Lufthansa Group met hun “Yes to Europe”-slogan vliegen al enkele weken door Europa en dienen als vliegende ambassadeurs van de Europese gedachte in de aanloop naar de Europese verkiezingen. Als Europese luchtvaartgroep wil Lufthansa Group mensen aanmoedigen om te gaan stemmen bij deze verkiezingen en ook zelf een duidelijk statement maken ter ondersteuning van een sterk Europa.

De verkiezingen voor het Europees Parlement vinden plaats tussen 6 en 9 juni 2024.