Marie’s Corner X Royal Waterloo golf club

Marie’s Corner kondigt met veel trots een nieuwe prestigieuze samenwerking aan. De Belgische specialist van de tailor made zitbank nam deel aan de inrichting van het gloednieuwe Club House van Royal Waterloo Golf Club, sinds 1923 een begrip in de nationale en internationale golfwereld. Marie’s Corner werkte hiervoor samen met de binnenhuisarchitecten van DF & Associés. De 2.000 leden van de traditierijke golfclub zullen voortaan kunnen neervlijen in een comfortabel en stijlvol interieur met zitbanken, fauteuils, poefs, stoelen en tafels die de unieke kenmerken van het Belgische merk uitstralen.

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met andere club houses, The National (Sterrebeek), Naxhelet (Wanze) en Royal Club des Fagnes (Spa), stelt Marie’s Corner met veel trots de samenwerking met Royal Waterloo Golf Club voor. Deze golfclub met 45 holes viert binnenkort het 100-jarig bestaan en is een ronkende naam in de golfwereld. Royal Waterloo Golf Club staat op de lijst van de beste golfbanen ter wereld en is een drukbezochte club door prominente golfspelers. Meer dan 2.000 leden genieten van het hippe en tegelijk familiale karakter van de club, gelegen in een prachtige, groene omgeving.

De bestelling bestaat uit modellen die door de jaren heen iconisch zijn geworden zoals de Sonoma stoel of de Virginia zitbank, uit klassiekere creaties zoals de Jackson of de Carmel, maar ook uit nieuwigheden zoals de Ashton fauteuil en de Trinity poefs. “We hebben daarnaast gespeeld met de verschillende materialen zoals stof, leder en tweed. Het resultaat is een gevarieerd geheel met evenwel een coherente stijl”, zegt Alain Friant van DF & Associés. Het interieur creëert een hartelijke sfeer met grijze en gele toetsen die de omliggende groene natuur prachtig tot haar recht laten komen.