Marriott international brengt W Hotel naar Macau

Marriott International, Inc. heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft getekend met Melco Resorts & Entertainment om het merk W Hotels Worldwide naar Macau te brengen. De opening is gepland in december 2022 en verwacht wordt dat W Macau – Studio City een iconische toevoeging zal worden aan de vrijetijdsbestemming van wereldklasse dankzij het gedetailleerde, onverwachte ontwerp, de kenmerkende ‘Whatever/Whenever®’-service en de innovatieve programmering.

Gelegen in het hart van Cotai, zal W Macau – Studio City dienen als het bruisende middelpunt voor Studio City Phase 2, een multi-complex ontwikkeling die indoor en outdoor waterparken, cineplexen en state-of-the-art MICE-faciliteiten omvat. W Macau – Studio City zal beschikken over 557 gastenkamers, waaronder 127 suites en wellnessfaciliteiten, een spa, fitnesscentrum en een binnenzwembad. Het hotel zal ook twee eetgelegenheden omvatten – een met een internationale keuken met een Aziatisch tintje en een met de fijnste Chinese en Portugese gerechten. W Macau – Studio City is een primeur in de regio Groot-China en beschikt over een W Sound Suite, de kenmerkende opnamestudio van het merk, en een WOOBAR waar gasten met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast zal het nieuwe hotel 1.100 vierkante meter aan evenementen- en vergaderruimte bieden.

Marriott International exploiteert momenteel negen hotels en residenties onder het merk W Hotels in Groot-China. W Macau – Studio City wordt naar verwachting de tiende accommodatie van het merk in Groot-China.