Marriott introduceert AC hotels by Marriott in Groot China

Marriott International, Inc. heeft aangekondigd een overeenkomst te hebben getekend met Suzhou Jingyuan Hotel Management Co., Ltd., om het designgerichte merk AC Hotels by Marriott® naar Groot-China te brengen. Het 135 kamers tellende AC Hotel by Marriott Suzhou opent naar verwachting in december 2022 en ligt ideaal in het hart van Suzhou, waar het “The Perfectly Precise Hotel™”-ervaring biedt aan zowel inwoners als reizigers.

“We zijn verheugd om het merk AC Hotels by Marriott te introduceren in Groot-China. AC Hotels staat bekend om zijn doelgerichte ontwerp dat de perfecte balans vindt tussen vorm en functie, die naadloos past in een pittoreske stad als Suzhou,” aldus Gavin Yu, Chief Development Officer, Greater China, Marriott International. “Het verwachte debuut van AC Hotels by Marriott zal onze selecte portefeuille in de regio verder verrijken en de consument meer gediversifieerde reiservaringen bieden.”

AC Hotels by Marriott Suzhou zal 135 moderne en harmonieuze gastenkamers en suites bieden. Een verwennende mix van geplande eetgelegenheden omvat de kenmerkende AC Kitchen van het merk met een Europees geïnspireerd ontbijt en de AC Lounge & Bar, met de kenmerkende Gin & Tin, lokaal geïnspireerde ambachtelijke dranken en delicatessen. Het hotel is doordacht, verfijnd en doelgericht en zal ook beschikken over flexibele ruimtes, waaronder een AC Store, een 24-uurs fitnesscentrum, een vergaderruimte en een wasruimte.

Het AC Hotel by Marriott Suzhou ligt in het historische Gusu-district van Suzhou en zal gasten aantrekken die op zoek zijn naar kunst- en cultuurervaringen dankzij de nabijheid van UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals de Lion Grove Garden, de Humble Administrator’s Garden en het iconische Suzhou Museum. Ondertussen zal het hotel gemakkelijk toegang bieden tot het openbaar vervoer, op loopafstand van het metrostation Beisi Pagoda en op ongeveer 2,5 km van het treinstation van Suzhou.

Marriott International exploiteert momenteel 15 hotels van acht merken in Suzhou, waaronder W Hotels, Marriott Hotels, Renaissance Hotels, Le Méridien, Four Points by Sheraton, Element by Westin, Courtyard by Marriott en Fairfield by Marriott.