Greatful Kitchen

Eten, trillen, stralen – auteur Aurélie Glorieux

Dit boek dat enkel in een franstalige versie beschikbaar is, is niet zomaar een kookboek. Greatful Kitchen is een weerspiegeling van de dagelijkse levenskunst, het geluk van het voeden van iemands lichaam, energie en ziel om beter te trillen, kortom hem liefhebben en laten stralen!

Of je nu een smulpaap bent, een fijnproever, een opvlieger, een slecht humeur, verliefd of moe, elke dag is een geschenk, een kans om opnieuw te beginnen en je best te doen. Ga erop uit en ontdek jezelf, wees nieuwsgierig, tril tot in je vingertoppen en vergeet nooit dat jij de belangrijkste persoon in de wereld bent. Het is tijd om tijd voor jezelf te maken, jezelf goed te doen en je droomleven te manifesteren!

Pagina na pagina, meer dan honderd zoete en hartige recepten ontdekken, allemaal levendiger dan gourmet. Van ontbijt tot diner, deelt Aurélie met u al haar liefde voor de aarde en haar kwaliteitsproducten. Klassieke of herziene recepten, vegetarisch of niet, het is een regenboog van kleuren en smaken die uw verlangens en uw smaakpapillen zullen leiden!

De auteur: Aurélie Glorieux is kinesioloog van opleiding en heeft een passie voor energie, yoga en voeding. Gespecialiseerd in levendige voeding, hanteert zij een holistische benadering van welzijn. Voor Aurélie is het belangrijk om het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam te behandelen en het plezier te maximaliseren. De auteur deelt haar levensfilosofie en haar passies via kooklessen, online coaching en yoga-retraites die ze over de hele wereld organiseert.

En als het essentieel is om ons bord dagelijks te verzorgen en te kleuren, is het niet minder dringend om onze geest, onze emoties en ons welzijn te voeden en te verzorgen. Alles vibreert in ons en om ons heen, op elk moment. Dit boek zal u helpen schoonheids- en welzijnsrituelen te ontdekken, evenals vele sleutels tot een levensstijl die op één lijn ligt, geaard is en vooral heel GEZELLIG.

* 130 zoete en hartige, gezonde en heerlijke, toegankelijke en vrolijke recepten voor elk moment van de dag.

* eenvoudige, schuldvrije technieken voor het weken en kiemen van zaden, evenals zacht ontgiften en de voordelen van een levendig, rauw dieet.

* schoonheids- en welzijnsrituelen voor diepe voeding, sleutels tot een verankerde en uitgelijnde levensstijl, door o.a. een ontwaken aan meditatie, nordic walking, yoga, de kracht van stenen of dankbaarheid…

* een ‘feel good’ boek, compleet en toegankelijk voor iedereen, dat ons eraan herinnert dat elk dag telt en dat het nooit te laat is om jezelf goed te doen en weer energie op te doen

*een boek dat deel uitmaakt van het huidige tijdperk van ‘zorgen’, zorgen voor je gezondheid, je geest, je spiritualiteit; maar ook voor het klimaat, het milieu en de samenleving

* getalenteerde en ervaren gasten delen hun kennis en ervaring

*Zwitserse binding voor gemakkelijk lezen, een verfijnde vormgeving, grafisch in perfecte harmonie met de inhoud. 100% Belgisch drukwerk.

Greatful Kitchen – Manger, Vibrer, Rayonner – auteur Aurélie Glorieux

Formaat: 210 x 280 mm – 352 pagina’s – winkelprijs 39€ – ISBN: 9782931217009