Marriott tekent overeenkomst voor debuut W Costa Navarino – Griekenland

W Costa Navarino verwelkomt gasten deze zomer en brengt een gedetailleerd ontwerp en inspirerende energie naar het nieuwe Navarino Waterfront. Marriott International, Inc. Heeft een overeenkomst getekend met TEMES S.A., een toonaangevende ontwikkelaar en operator in high-end toerisme en vastgoed, om het W Hotels Worldwide merk te laten debuteren in Griekenland met de opening van W Costa Navarino. Naar verwachting zal W Costa Navarino in de zomer van 2022 geopend worden. Het is de nieuwste aanwinst in de steeds groter wordende W Escapes portfolio in Europa, na locaties in Spanje, Zwitserland en Portugal.

De nieuwe W Escape wordt gevestigd in Navarino Waterfront, het nieuwste geïntegreerde resort van Costa Navarino – de belangrijkste duurzame bestemming in het Middellandse Zeegebied. De 13 hectare grote bestemming aan het strand ligt in Messinia, in het zuidwesten van de Peloponnesos. Het W Costa Navarino is ontworpen door de gerenommeerde Griekse architecten Tombazis and Associates Architects. Het is geïnspireerd op de traditionele woonwijken van de regio en maakt gebruik van lokale, natuurlijke materialen zoals steen, hout en riet. The Escape zal naar verwachting beschikken over 246 stijlvolle kamers, suites en villa’s, waarvan vele met een eigen zwembad, gelegen in de baai van Navarino met een prachtig uitzicht op de Ionische Zee.

W Costa Navarino zal vijf eetgelegenheden bieden, waaronder een beach club met uitzicht op een lange zandige kust, ontworpen door K-Studio uit Athene. Het ‘Culinaire Plein’ is een speelse versie van een delicatessenmarkt met individuele verkooppunten die een sociaal gedreven bestemming creëren waar de hele dag kan worden gegeten. Andere geplande voorzieningen zijn een bar bij zonsondergang en de kenmerkende W Living Room. Gasten zullen ook kunnen genieten van ervaringen en dineren op naburige locaties in Costa Navarino, waaronder de nieuwe Navarino Agora, een open marktplaats met retail, street food, openluchtbioscoop en spannende programmering gedurende de dag en nacht.

Tennisbanen en een watersportcentrum maken deel uit van het project waarvan gasten in het W Costa Navarino kunnen genieten, samen met toegang tot de vier kenmerkende golfbanen van de bestemming en een scala aan buitenprogramma’s, waaronder fietsen, wandelen, bergbeklimmen en zeilen.

Er zijn momenteel twee Marriott International eigendommen in Costa Navarino- The Westin Resort Costa Navarino, dat reizigers en families ontelbare welzijnsactiviteiten biedt en The Romanos, een Luxury Collection Resort, dat exquise architectuur, butlerservice en epicurische ervaringen biedt.