Mandarin Oriental Geneve en Stay One: exclusieve ‘Alpine escape heli-hop’

Mandarin Oriental, Genève werkt samen met Stay One Degree, en bieden reizigers de mogelijkheid om unieke one-of-a-kind vakantiewoningen te ervaren, met een Alpine Escape verblijfspakket.

Gelegen in het hart van de stad is Mandarin Oriental, Genève het ultieme adres van waaruit men de Verbier kan verkennen, een adembenemende berg met op de achtergronden prachtige vergezichten op de rivier de Rhône. Verfijnde diners, ongeëvenaarde service en luxe maken het de ideale keuze voor veeleisende reizigers.

De Alpine Escape nodigt gasten uit om een verblijf in het hotel te combineren met een week in een van Verbier’s mooiste chalets, inclusief luxe transfers tussen de twee bestemmingen. Als u kiest voor een transfer per helikopter of limousine, kunt u onderweg naar Verbier genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de Zwitserse Alpen. Een zeven nachten all-inclusive ski-ervaring wacht op u, inclusief een uitgebreide conciërgeservice, die zorgt voor een naadloze ervaring.

Het aanpasbare Alpine Escape-pakket is beschikbaar tot 18 april 2022 en is geprijsd vanaf CHF 22.500 op basis van acht volwassenen, en omvat : een overnachting in een luxe accommodatie – ontbijt op de kamer – hoteltegoed (CHF 50 voor Premium en CHF 100 voor VIP-ervaring, inwisselbaar bij Yakumanka, MO Bar of voor Bellfontaine schoonheids- en wellnessbehandelingen – vervoer per limousine van het vliegveld – retourtransfer tussen Genève en Verbier (limousine of helikopter) – zeven nachten skichaletervaring in Verbier (inclusief catering, premium drankjes, in-chalet uitrusting passen, 24-uurs in-resort en conciërgeservice) . De Alpine Escape-ervaring is afhankelijk van beschikbaarheid en er zijn een aantal voorwaarden van toepassing