Marriott : twee nieuwe W-hotels in Italië

Marriott International, Inc. kondigt aan dat het overeenkomsten heeft getekend voor het debuut van twee nieuwe W Hotels in ; W Milaan – Duomo en W Napels. Beide hotels zullen in 2024 gasten verwelkomen, waarmee de aanwezigheid van het merk in het land verder wordt uitgebreid, na de recente opening van W Rome en de ondertekening van W Florence in 2021.

W Milan – Duomo brengt de magnetische energie en het onderscheidende design van het merk naar het hart van het modedistrict van Milaan. Het W Milan – Duomo ligt op een toplocatie, op loopafstand van de culturele bezienswaardigheden van de stad, zoals Piazza del Duomo, Teatro alla Scala en Galleria Vittorio Emanuele. De levendige en iconische winkelstraat van Milaan, Via Montenapoleone, ligt op slechts drie minuten lopen van het hotel.

W Milan – Duomo, dat in de jaren twintig van de vorige eeuw voor het eerst als bank werd gebouwd, zal de klassieke grandeur van Milaan combineren met de gedurfde branding en het innovatieve programma van W. Het hotel zal naar verwachting 166 gastenkamers en 36 suites hebben, waaronder een Extreme WOW Suite.

W Napels is klaar om een bruisend middelpunt te worden in het hart van het historische plein Piazza del Municipio. Het charmante gebouw, een voormalige bank, zal een miljoenen kostende renovatie ondergaan, waarbij de historische voorgevel onaangetast zal blijven als eerbetoon aan het historische verleden.

De charme van weleer wordt gecombineerd met het onverwachte design en de innovatieve programmering van W Hotels. Het hotel zal naar verwachting dienen als de perfecte toegangspoort om Napels te voet te ontdekken. Gasten zullen zich ondergedompeld voelen in het hart van de plaatselijke culturele scene met de locatie van het hotel op een steenworp afstand van de oude Via Toledo die bekend staat als de winkelstraat van Napels, de beroemde Galleria Umberto I met glazen koepel en het prestigieuze Teatro San Carlo, dat op de UNESCO-lijst staat en een van de oudste operagebouwen ter wereld is.

W Napels ligt op wandelafstand van de haven Molo Beverello, waar gasten al fresco kunnen dineren met zicht op zee, of een daguitstap kunnen maken naar het nabijgelegen Rome, Capri, Positano, of Pompei.Het W Naples zal adellijke grandeur, culinaire delicatessen en couturemode samenbrengen. Het hotel zal naar verwachting 78 gastenkamers hebben, waaronder 17 suites. De ontwerpplannen omvatten een restaurant, W Lounge en FIT fitnesscentrum.

Deze aankondiging bevestigt de groei van W Hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, waar het merk momenteel 14 hotels en residenties exploiteert, met nieuwe openingen gepland in de hele regio in spannende bestemmingen zoals Portugal, Griekenland, Schotland en Tsjechië.