Matusalem rum/3-slot

Clasico 10

40% alc./vol. – 70 cl

Matusalem Clasico Solera 10 wordt geproduceerd uit geselecteerde rums gerijpt in eiken vaten met behulp van de Solera-proces, met als doel een superieure kwaliteit rum te produceren met een uitgesproken en uitzonderlijke smaak. Gepresenteerd in een elegante, eigentijdse fles om de ontwerpkenmerken van zijn Cubaanse erfgoed te benadrukken.

Een zeer hoge kwaliteitsrum, ideaal om zuiver te drinken maar ook ideaal on the rocks, past perfect in cocktails en andere creaties die zijn smaak centraal stellen.

Proefnotities:

Kleur Intense honing / gouden kleur met geroosterde tinten.

Neus: Complex met subtiele aroma’s van karamel en toffee, maar ook hints van geroosterde koffieboon, vanille en kokos. Een verleidelijke boeket overgoten met warme romige aroma’s van melasse.

Smaak: Aangenaam en zijdezacht, met pittige tonen van nootmuskaat, vanille en karamel met delicate houtaccenten.

Matusalem Platino

40% alc./vol. – 70 cl

Een unieke mix van triple-gedistilleerd en dual gefilterde rum met uitzonderlijk subtiele smaak en delicate balans. Equivalent aan een Solera 3-mengproces. De opvallende eigentijdse fles is ontworpen om zijn individualiteit en uniek erfgoed te benadrukken.

Perfect voor degenen die van een goede rum willen genieten en een geavanceerde en aangeraden optie voor premium en super-premium vodka drinkers. Ideaal in cocktails maar ook om on the rocks te drinken.

Proefnotities:

Kleur: Kristallijn en glanzend met schitterende zilverachtige reflecties.

Neus: zuivere en zoete aroma’s, noten van vanille met een vleugje natuurlijke bruine suiker en een subtiele bloemige aroma’.

Mond: glad en romig op het gehemelte met groeiende intensiteit. Zoet en fruitig met een droge eindnoot, vergezelt van een vleugje vanille zorgt hij voor een mooie afdronk.