Maurice Lacroix Eliros Sunshine

De Maurice Lacroix Eliros is altijd verbonden geweest met de notie van stijl. In de loop der jaren is het horloge uitgevoerd in een scala van kleuren, soms met rijke texturen om de aantrekkingskracht te vergroten. Nu is het Zwitserse horlogemerk verheugd om een nieuwe, speciale editie Eliros te onthullen die een piramidaal motief verenigt met weelderige zonnige tinten. Dit luxueuze uurwerk is bedoeld voor mensen die plezier zoeken in alles wat ze doen. Dames en heren, zeg hallo tegen de Eliros Sunshine.

Met de komst van de Eliros Sunshine, heeft Maurice Lacroix conservatieve tinten vermeden ten gunste van warme gouden tinten en fabelachtige rijke texturen. Het oppervlak van de wijzerplaat en de bijbehorende band zijn voorzien van een piramidale textuur. Terwijl het saffierglas, vooraan geplaatst, nieuwsgierige vingers beschermt tegen het aftasten van het wijzerplaatoppervlak, nodigt de band de drager uit om zijn zachte textuur te strelen. De wijzerplaat en band zijn gekleurd met een dompeltechniek, waardoor beide onderdelen perfect bij elkaar passen. De verpakking van het horloge kan ook als handig tasje worden gebruikt. Het M logo staat op de wijzerplaat, band en het zakje, wat bevestigt dat dit horloge een Maurice Lacroix is, een merk dat synoniem staat voor Zwitserse kwaliteit.

De wijzerplaat heeft een diameter van 40 mm en een royale schaal, waardoor het horloge beter afleesbaar is en tegelijkertijd een uniseks uitstraling heeft. Bladvormige uur- en minutenwijzers en een slanke centrale secondewijzer geven de essentie van tijd aan. De geelgouden tinten, die vaak met luxe worden geassocieerd, zijn overal terug te vinden. Het is niet nodig om het horloge elke dag op te winden, het quartz uurwerk zorgt hiervoor. Deze laatste uiting van Eliros eigenaarschap is eenvoudig af te lezen, nauwkeurig en levert een hoge waargenomen waarde. Maar bovenal is het bijzonder stijlvol, vermijdt het middelmatigheid en bevestigt het de filosofie dat ‘leven is om te leven’. Plezierzoekers staan in de rij voor dit trendy horloge.

Al meer dan 40 jaar geeft Maurice Lacroix blijk van al zijn knowhow op het gebied van horlogemakers en vervaardigt horloges in het Zwitserse Saignelégier. Het merk heeft meerdere prijzen gewonnen en gaf in de loop der jaren blijk van een innovatieve, avant-gardistische en perfectionistische geest. De cultuur van Maurice Lacroix is om betaalbare horloges aan te bieden, met een iconisch design en een hoge gepercipieerde waarde. In 2016 herinterpreteerde Maurice Lacroix zijn iconische model uit de jaren 90, de Calypso, door de AIKON uit te brengen. Modern en gedurfd, de AIKON is gemaakt voor een generatie van millennials die verbonden, kosmopolitisch en getalenteerd zijn. Deze ambitieuze generatie wil de steden van de wereld veroveren en omarmt daarbij haar unieke geest. Een constante bron van inspiratie voor het creatieve team van Maurice Lacroix, een actief en stedelijk merk, dat gedijt in de bruisende energie van deze steden. Daarom heeft Maurice Lacroix ervoor gekozen zijn imago te associëren met een reeks activiteiten die de consument in staat stellen de unieke vitaliteit van het stadsleven te ervaren