Mndarin Oriental opent luxueus pand in Shenzhen

Mandarin Oriental Hotel Group heeft haar legendarische gastvrijheid geïntroduceerd in de bruisende Zuid-Chinese stad Shenzhen, met de opening van Mandarin Oriental, Shenzhen. Het luxueuze hotel is gelegen op de bovenste verdiepingen van UpperHills, een opvallend nieuw 79 verdiepingen tellend premium gebouw in het Futian district.  Elk van de 178 ruime kamers en suites biedt een spectaculair uitzicht op het park en de stad en varieert in grootte van 56 m² tot 76 m², terwijl de 16 prachtig ingerichte suites variëren van 114 m² tot 400 m². De accommodatie beschikt over luxe marmeren badkamers, walk-in kasten, Diptyque toiletartikelen, Samsung 55” LED televisies, Dyson Supersonic haardrogers en Bose Bluetooth luidsprekers.

De Mandarin Club, gelegen op de 78ste verdieping, biedt een privé ervaring voor de gasten, met een ruime lounge, eetruimte en een prachtig uitzicht. De Spa biedt een waaier van verzorgde wellness behandelingen en een hi-tech gymnasium en 20m binnenzwembad.

In overeenstemming met de reputatie van de Groep op het gebied van uitstekende diners, omvatten de acht restaurants en bars een Kantonees restaurant onder leiding van de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Fei, terwijl andere restaurants de keukens van China, Spanje, Japan en Frankrijk serveren, met de vintage-vibe MO Bar op het dak voor de verfijnde gasten van de stad.

Planners van evenementen zullen onder de indruk zijn van het uitgebreide aanbod, waaronder The Cube, een vrijstaande evenementenlocatie met de nieuwste technologieën, waardoor het ideaal is voor grote bijeenkomsten, conferenties op maat, cocktailparty’s en bruiloften.