Möet & Chandon lanceert de collectie ‘So Bubbly’

Dankzij Moët & Chandon bruist dit eindejaar in stijl! Moët & Chandon lanceert So Bubbly Bath, So Bubbly Bag en So Bubbly Festive Box, gelimiteerde edities die de jaarlijkse traditie van het Huis voortzetten en de feestdagen vullen met bijzondere momenten. Voor deze speciale gelegenheid vult Moët & Chandon zijn iconische Moët Impérial met een explosie aan levendige bubbels, die dit eindejaar de meest luxueuze festiviteiten zullen inspireren en opvrolijken.

SO BUBBLY-COLLECTIE: GOUD EN GEDURFD!

So Bubbly Bath, dat is een feestelijk ritueel in een royale jerobeamfles van de iconische Moët Impérial-champagne, een duik in een sprankelend bad vol gouden bubbels, die de champagne delicaat koelen. De jerobeam wordt vergezeld van zes grote gouden glazen om ’s werelds meest geliefde champagne te serveren. En zo is So Bubbly Bath dit jaar de kers op de taart van elk eindejaarsfeest!

“Met So Bubbly Bath toosten we eind 2014 op een stijlvol leven vol pit”, vertelt Arnaud de Saignes, internationaal directeur Marketing en Communicatie bij Moët & Chandon. “De fijne bubbels symboliseren het bruisende karakter van Moët & Chandon, dat eindejaarsrituelen verheft tot feestelijke momenten om te koesteren en te delen.”

Deze focus op stijl wordt ook doorgetrokken in de campagne voor de gelimiteerde editie van So Bubbly Bath, met prachtige beelden van de Italiaanse fotografe Ilaria Orsini. So Bubbly Bath steelt de show in het midden van een ongedwongen chic appartement. De volle jerobeam Moët Impérial daagt ons uit de avondfestiviteiten in te zetten.

So Bubbly Bag is de perfecte manier om uw fles Moët Impérial overal mee naartoe te nemen. De elegante, transparante tas met zijn koele gouden bubbels gooit overal hoge ogen. De Moët Impérial-fles hult zich dit eindejaar in een feestelijke verpakking: de So Bubbly Festive Box is een elegante geschenkdoos in glanzende champagnekleur, versierd met gouden bubbels.

Net als de Moët & Chandon-champagne bruist de So Bubbly-collectie van het Huis met de gouden bubbels die de bijzonderste momenten in het leven hullen in stijl. De bubbels brengen de festiviteiten tot leven en sporen ons aan om te delen in de vreugde van de feestdagen. Het eindejaar was nooit eerder zo bruisend en inspirerend. Geniet mee en deel de magie van het glamoureuze So Bubbly-universum via #moetmoment!