New! All Ready, de andere traiteur

U hebt het gemerkt, het najaar van 2016 staat onder het teken van slow life. We luisteren naar onszelf, we nemen de tijd om te ademen binnen en buiten onze dagelijkse verplichtingen. En wie wordt hiervoor uw beste partner in de keuken, zowel op het werk als thuis? All Ready, de lievelingstraiteur van Brussel en de 2 Brabanten. Dankzij All Ready wordt uw leven stukken eenvoudiger: er worden verse, gezonde en evenwichtige biomaaltijden voor groot en klein per fiets of per elektrische wagen gebracht waar u maar wilt. Slechts één ding tegelijk doen en genieten van elk moment met All Ready, het ecologische foodmerk waarvan iedereen fan is, het is mogelijk. Het staat vast: dit najaar wordt verrukkelijk.

“Raw food” of rauwe voeding…

Voor de sportievelingen onder jullie, voor de lekkerbekken en voor groeiende kinderen,… het dessertenbuffet is open! De Crunchy Choco (laagenergiekoken) en Super Energie (raw) repen zijn daar om jullie dag te boosten! All Ready is cool!

All Ready en de kunst om het leven op een verantwoorde manier te vereenvoudigen. All Ready heeft als missie om de dagelijkse organisatie van uw maaltijden te vereenvoudigen, opdat ze vers, gezond en evenwichtig zouden zijn. Vanuit zijn keukenatelier in Sint-Gillis, levert All Ready bereide maaltijden verpakt in schaaltjes die men makkelijk kan opwarmen. De bestellingen gebeuren online via het platform allready.be. De website biedt gevarieerde formules die aangepast zijn aan ieders behoeftes en tijdstip van consumptie. Het team van All Ready deelt de ambitie om aan zijn klanten een hoogstaande en verantwoorde voeding te bieden die hun dagelijks leven vereenvoudigt. Al de gerechten worden bewaard in individuele biologisch afbreekbare schaaltjes waarvan de overige bestanddelen (etiket, folie,…) recycleerbaar zijn. De prijzen van de maaltijden variëren tussen 8,50€ en 14,90€. Vanaf 4 bestelde gerechten kan een speciaal tarief voor gezinsmaaltijden worden toegepast.

Zin in een snelle en evenwichtige maaltijd of eens iets anders voor de lunch?

De chef biedt een nieuwe interpretatie van traditionele gerechten op basis van vlees, van vis of vegetarische gerechten, met respect voor ieders allergieën en voorkeuren. « We respecteren onze klant in elke stap van de bereiding. We maken daarom geen gebruik van bewaringsmiddelen en andere levensmiddelenadditieven en is het voor ons een erezaak om te werken met respect voor de seizoenen en met lokale producten», vertelt ons chef Sonia Amirouche.

Hoe werkt het?

De consument staat vrij zijn menu te organiseren en samen te stellen volgens zijn behoeftes. Via  www.allready.be, kunnen klanten kiezen voor: Een wekelijks aanbod met verschillende gerechten

Gerechten om te smullen, thuis, onder vrienden en/of in gezinsverband. De suggesties veranderen wekelijks en worden, vanaf 4 bestelde gerechten, gratis geleverd in de 19 gemeenten van Brussel en in beide Brabanten. De leveringen vinden plaats van maandag t.e.m. vrijdag, tussen 14u en 21u, met drie mogelijke leveringstijden. De bestellingen kunnen ook rechtstreeks opgehaald worden op het atelier. De vers bereide gerechten kunnen vervolgens van 3 tot 5 dagen bewaard worden in de koelkast en kunnen zowel in de microgolf als in de oven opgewarmd worden. Tevens wordt een gezinsversie, met aangepaste hoeveelheid en inhoud, aangeboden.

Een middagmaal «SameDay»: De klanten kunnen elke dag, vóór 11h, soep, salades, koude maaltijden en opwarmbare maaltijden bestellen. De bestellingen worden op kantoor geleverd tussen 11u30 en 13u.

De visie van All Ready

Het All Ready-team wil eerst en vooral gezonde voeding bieden aan zijn klanten tegen een eerlijke prijs.    « Wanneer u een bestelling plaatst bij All Ready, verbindt u zich maar tot één zaak: goed eten. Je hoeft geen abonnement te nemen, en u bent evenmin verplicht tot een tweede aankoop. Eten moet een genot blijven. », benadrukt Frédéric d’Oultremont, medeoprichter van All Ready. Voor het team vertaalt het respect voor de klant zich in de keuze van lokale producenten en producten, maar ook in de biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen. Ook wordt zoveel mogelijk de voorkeur gegeven aan eco-vriendelijke leveringen, die dan met een elektrisch voertuig of met de fiets worden verricht.

www.allready.be/nl