Nieuw te bouwen: Munich Marriott city west

Marriott International, Inc. Kondigt de plannen aan voor het nieuw te bouwen Munich Marriott Hotel City West. Het hotel, gelegen in het levendige Westend district van München, zal naar verwachting beschikken over 402 kamers en suites en bijna 5.000 m² aan openbare ruimte, inclusief een state-of-the-art conferentiecentrum dat ontworpen is voor het organiseren van grootschalige bijeenkomsten en evenementen.

Het is de bedoeling dat dit een van de meest gewilde conferentiehotels in Duitsland wordt. De geplande faciliteiten omvatten 21 flexibele vergaderzalen, allemaal uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie, evenals een balzaal van 1.000 m² met natuurlijk daglicht die verschillende configuraties biedt voor alle soorten vergaderingen en evenementen. De balzaal beschikt over de nieuwste flexibele evenemententechnologie en hydraulische hefplatformen voor productpresentaties van hoog niveau, terwijl de kenmerkende ‘Greatroom’-lobby van het merk een stijlvol middelpunt zal vormen en overdag en ‘s avonds dienst zal doen als een sociale ontmoetingsplaats. Gasten kunnen een open lay-out verwachten met een eigentijdse inrichting met ruimten om te ontspannen, samen te werken met collega’s in innovatieve werkfaciliteiten of een slaapmutsje te pakken met wat heerlijke gastronomie, tekenend voor de gastvrije Beierse gastvrijheid. Bovendien zal het hotel naar verwachting een spectaculair dakterras hebben met een panoramisch uitzicht over de stad en de Beierse Alpen, perfect voor openluchtevenementen of een drankje na een vergadering.

Het Munich Marriott Hotel City West zal ideaal gelegen zijn in de levendige wijk Westend, waar historische bezienswaardigheden, zoals het Nymphenburg kasteel, samenkomen met toonaangevende wereldwijde technologiebedrijven en een breed scala aan restaurants, cafés en bars. Het centraal station en de wereldberoemde Theresienwiese liggen op slechts korte afstand van het hotel.

Het Munich Marriott Hotel City West moet een aanvulling vormen op Marriott Bonvoy’s bestaande portfolio van bijna 100 hotels in Duitsland verdeeld over zes buitengewone hotelmerken.