Ontdek de nieuwe smaak van Don Papa

Sherry Casks Finish, een nieuwe limited edition premium rum #SymphonyOfRums

Don Papa Rum is de eerste premium small batch rum uit de Filipijnen. Hun wereldwijd succes wordt gevolgd door de lancering van een nieuwe smaak. Don Papa Sherry Casks Finish is een rum op basis van melasse waarbij gebruik gemaakt werd van een distilleerkolom. De eerste vier jaar van de rijping vond plaats in ex-bourbon Amerikaanse eiken vaten. Daarna rijpte de rum nog 18 maanden verder in vier verschillende types sherryvaten: Fino, Pedro Ximenez, Cream en Palo Cortado. De rum uit deze vier vaten werd zorgvuldig gemengd door Don Papa’s ‘Master Blender’ om zo een unieke limited edition rum te produceren.

Deze rum is smeuïg en fruitig in de neus, met toetsen van rijpe druiven. Het smaakpallet heeft een rijke, maar toch delicate zoetigheid met toetsen van pruim, fondant chocolade en rijpe vijgen.

De complexe smaken en texturen waaruit deze blend bestaat, als gevolg van de rijping in verschillende sherryvaten, geven een andere dimensie aan de Don Papa-beleving die ervaren wordt tijdens een degustatie. Het Don Papa-gamma blijft evolueren en bestaat op vandaag uit Sherry Casks, de originele Don Papa, Don Papa 10 years en Rare Cask.

Don Papa Rum wordt verkocht en verdeeld in België & Luxemburg, exclusief door Premium Spirits. Don Papa Sherry Casks is verkrijgbaar bij de betere drankenhandel. PRIJS: €80