Pan Pacific introduceert Parkroyal Collection in Malaysia

Pan Pacific Hotels Group breidt haar op duurzaamheid gerichte merk Parkroyal Collection Hotels and Resorts uit met de officiële opening van Parkroyal Collection Kuala Lumpur in Maleisië, de eerste lancering van het biofiele merk buiten de kusten van Singapore. Het hotel met 527 kamers ligt in het hart van Bukit Bintang en is gevestigd in een gemengd complex dat eigendom is van de in Singapore genoteerde UOL Group Limited, de moedermaatschappij van Pan Pacific Hotels Group.

Het complex biedt ook onderdak aan Pan Pacific Serviced Suites Kuala Lumpur, Maleisië, dat in de tweede helft van 2022 wordt geopend met 210 luxe suites, die gasten die lang in de stad verblijven gemak bieden in combinatie met de gracieuze en oprechte service van Pan Pacific Hotels and Resorts.

Parkroyal Collection Kuala Lumpur voegt zich in de rij van Parkroyal Collection Pickering, dat consequent is bekroond tot ‘World’s Leading Green City Hotel’ bij de World Travel Awards, en Parkroyal Collection Marina Bay, winnaar van de ‘World Responsible Tourism Awards 2021’ door World Travel Mart. Parkroyal Collection Kuala Lumpur, met een gevel van verticale tuinen met sky planters, dakterrassen met een oppervlakte van 13.000 vierkante meter aan vegetatie en een heleboel groene elementen, markeert het nieuwste aanbod van Pan Pacific Hotels Group voor de moderne bewuste reiziger.

Parkroyal Collection Kuala Lumpur straalt een inspirerend design uit met aardetinten en houten afwerkingen, een kenmerk van het Parkroyal Collection-merk. De architectuur en het interieur bieden een lifestyle-ervaring in een luxueuze omgeving en zijn ontworpen door het wereldberoemde DP Architects en FDAT – het ontwerpbureau achter Parkroyal Collection Marina Bay in Singapore. Onder het biofiele design van het hotel gaan milieubewuste activiteiten schuil, zoals duurzame toiletartikelen, biologisch afbreekbare verpakkingen, gefilterd drinkwater in elke gastenkamer en een systeem voor het beheer van voedselafval.

Thyme, het restaurant van het hotel dat de hele dag open is en een gastronomisch theaterconcept heeft, serveert authentieke Aziatische en internationale gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale seizoensgebonden ingrediënten van duurzame herkomst. Gasten kunnen ook ontspannen in The Botanist Lounge & Bar, een moderne lifestyle-ruimte die inspiratie put uit de natuur, en tot rust komen onder de sterren bij Skye Chill pool bar.

Parkroyal Collection Kuala Lumpur zal ook een holistische wellness-verdieping hebben met een St Gregory spa, een moderne fitnessruimte en fitnessstudio, evenals een buitenzwembad.